wgibson Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 o σκηνοθετης του ichi the killer ? την πατησαμε τζαμπα
Akujin Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 μάλιστα. μόνο ένα Audition έχω κατεβάσει από τον τυπά κι αυτό δεν το έχω δει ακόμη. cool.
RapidShade Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Γαμώτο, εδώ το χω και δεν μου βγαίνει με τίποτα ο τίτλος... @%!#%@#$
Ceridwen Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 αυτά τα μαλλιά τα έχω δει μόνο στον Art Garfunkel, άρα θα πω Carnal Knowledge ???
NoNuclearPower Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Το'ξερα πως το μαλλί του Garfunkel θα κάνει τη ζημιά. Καλύτερα να έβαζα με τον Nicholson λιγότερο εύκολο θα ήταν (..λέμε τωρα). Ceridwen σειρά σου
Ceridwen Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 :oops: συγνώμη αν είναι μεγάλη και εκνευρίζω κόσμο. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω....:oops:
NoNuclearPower Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 ok, το είδα. "angela's ashes"(?) δε θυμάμαι καλά τον τίτλο.. μπα.. μάλλον όχι
Akujin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 ναι η εκπληκτική επιστροφή είναι, ζήτω ο Zvyagintsev, ole μανιουέλ, κι ο ταρκόφσκι κάπου τώρα κρυμμένος χαμογελάει. ντελίριο mode οφφ
Ceridwen Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Περιττή η επιβεβαίωση. well done! Akujin, δεν έχω συγκινηθεί ποτέ με Ταρκόφσκι όσο με αυτήν ταινία. Δύο φορές την ίδια εβδομάδα στο σινεμά! (αυτό απαντάει σε ερώτηση σε άλλο thread)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα