Cristina Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Στην επόμενη θα κόβει το κρεμμύδι... EDIT: Α... ΟΚ... Είναι μετά το γεύμα μάλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 american pie?:roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 not fast enough Cris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 nope Pred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Ρε γμτ θυμάμαι ότι στην 2η φώτο έρχεται κάποιος και τους τσαμπουκαλεύεται, εκεί δίπλα στο αμάξι, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ την ταινία. correct theo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 τσαμπουκαλεύεται...xmmm...μαλλον περισσοτερο τους εκδικηται:roll: edit τιμωρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έχει κολλήσει ότι είναι το American Beauty. Μάλλον δεν είναι όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 ΘΑ ΣΚΑΣΩΩΩΩΩ!!!Τι κόλλημα είναι αυτό...Νομίζω αυτός που σκύβει πάνω από το καπώ του είχε πειράξει τον μικρό αδερφό, ή κάτι τέτοιο, και πάει και τους πλακώνει στο ξύλο...Παρ' όλα αυτά, δεν μπορώ να θυμηθώ ποιός είναι ο "εκδικητής" (και πρωταγωνιστής αν θυμάμαι καλά) και ποιά είναι η κωλοταινία. Στην τηλεόραση πρέπει να την έχω δει... EDIT: To American Beauty στάνταρ δεν είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 To American Beauty οντως δεν ειναι edit του είχε πειράξει τον μικρό αδερφό wrong Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Κάτι του 'χε κάνει τέλος πάντων...Λοιπόν δεν έχω ιδέες...Λέω πιο πολύ στην τύχη: Ύποπτος της οδού Άρλιγκτον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 dwse ki allo screen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 nope Aλλο screenshot? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Ε ρίξε, αλλά διαφωτιστικό, να τελειώνουμε (αν και τις σκηνες που έβαλες τις θυμάμαι, δεν μου είναι τελείως άγνωστες...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 edit sorry δε προλαβα το "διαφωτιστικο", αν και πρεπει να βοηθαει αρκετα. Αν θελετε νεα μου λετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Goodfellas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα