bugmenot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δεν θυμαμαι το συγκεκριμενο στιγμιοτυπο αλλα ας τζογαρω λιγο... the city of god?
thehaunted Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Εγω εσυ κ ολοι οι αλλοι?? Me and You and Everyone We Know Δεν θυμαμε καλα τον ελληνικο τιτλο παντος ο αγγλικος ειναι αυτος Ας βαλλει οποιος θελει.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 χμμ... περίεργη flashιά: Μήπως Mars Attack; O Panathacamp είχε δίκιο by the way. Ήταν φυσικά το Treasure of Sierra Madre. Από τις καλύτερες ταινίες με θέμα τη χρυσοθηρία (εγώ δεν έχω δει και δεύτερη, έστω και μέτρια). Για την κόπια τώρα, τι να λέμε; Θα ψάξω να βρω καμιά καλύτερη κάποια στιγμή...
Panathachamp Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Η προηγούμενη ήταν όντως το Me and You and Everyone We Know.
Panathachamp Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Επειδή μάλλον δεν την έχει δει κανείς, πάρτε μία για να μαντέψετε:
Panathachamp Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Η κυρία είναι η Marlene Dietrich και η ταινία η Witness for the Prosecution του Billy Wilder, ας βάλει όποιος θέλει.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 φτου... την είχα στα υπόψη μου να τη δω κάποια στιγμή την ταινία!
vsls Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Καλα ολες τις καλες τωρα βρηκατε να τις βαλετε που ελειπα?! Μετα απο τοσες μερες απουσια κ με απολογισμο ενα καταστροφικο format (καμια 50 ταινιες χαμενες), μια κατεστραμενη motherboard κ πολλες μερες ερευνας για καινουρια.... Επεστρεψα (παλι) Μιας κ δεν εχουμε ταινια ας ξαναβαλω εκεινη που εδιωξα αδικα... http://img111.imageshack.us/my.php?image=pdvd001smallsbi5.jpg Edit - Hint: Εχει σχεση με την περιοχη μου....
Panathachamp Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Κι άλλη εικόνα, αυτήν την είχαμε ξαναδεί και δεν τη βρίσκαμε . Ιταλική είναι;
sniper_206 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δώσε κανά hint ρε bill γιατί αλλιώς δε βλέπω προκοπή... Έχει καιρό να φανεί και ο theobabis...
vsls Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Panathachamp ναι Ιταλικη ειναι kojak δεν ειναι η Grace! Hint - Προβληθηκε προσφατα στη TV!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα