Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 nope. Αντίστοιχης πάντος κλασικότητας. Νομίζω είναι και στο imdbtop250. 10 characters...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 και πάλι nope! Θεωρείται από πολλούς η καλύτερη ταινία με θέμα την ... (μαντέψτε!) Προσωπικά δεν έχω συναντήσει και δεύτερη ταινία με το ίδιο θέμα (όχι τόσο κλασική δηλαδή).
the_end Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 μου κινησες το ενδιαφερον και ζητώ δευτερη φωτο!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 οκ. Έρχεται αμέσως! (με edit θα την βάλω. Το χέρι στο refresh!) Ιδού: Σας θυμίζει κάτι ο κύριος; Έχει ένα ρόλο στην αρχή της ταινίας. Όχι πολύ σημαντικό, αλλά πρέπει να παίζει κανένα 10λεπτο συνολικό χρόνο στην ταινία. Οι άλλοι δύο είναι από τους 3 πρωταγωνιστές! Ο ένας υπερβολικά διάσημος.
Panathachamp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Bogey! The Treasure of the Sierra Madre. Που βρήκες τέτοια κόπια;
Geokon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Βάζει όποιος θέλει γιατί δεν έχω εύκαιρη ταινία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα