Akujin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 ακριβώς. και να το δεις (πιστεύω θα σου αρέσει) - check my beautiful new sign, my lady, haha. -gnight2u
KaizerSoze Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Nai,kai aytos me to automato einai o Robert the Bruce
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Nai,kai aytos me to automato einai o Robert the Bruce ωχ! Δεν το είδα το αυτόματο! Απλά τα χρώματα μου θύμισαν το braveheart. Τότε λέω ο Πατριώτης (που δεν το έχω δει βέβαια, αλλά μπορεί να το γύρισε μα τα ίδια καρούλια φιλμ που γύρισε και το braveheart. Ότι του είχε απομείνει δηλαδή :wink: )
the_end Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 υπαρχει περιπτωση να ναι το southern comfort http://www.imdb.com/title/tt0083111/ ? αν οχι, μηπως ειναι το jack daniels?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Είχαν αυτόματα το 1700; Mπα σε καλό μου! Εννοούσα το "είμασταν κάποτε στρατιώτες"! Τα μπέρδεψα εντελώς!
Panathachamp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Καμία από αυτές. Είναι (αντι)πολεμικό αριστούργημα τοποθετημένο στη Λευκορωσία, γυρισμένο στα 80's, που σιγά-σιγά λαμβάνει αναγνώριση.
Panathachamp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Είναι το Idi I Smotri (Come and See). Δείτε το! Βάζει όποιος θέλει.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Είναι (αντι)πολεμικό αριστούργημα Υπάρχουν και πολεμικά αριστουργήματα που δεν είναι αντι-πολεμικά; Βάζω σε λίγο με edit νέα φωτό (b&w φυσικά) εδιτ: Ιδού η καινούργια. Είναι από τις κλασικές. Δεν είναι καθόλου άγνωστη. Συγγνώμη για την ποιότητα της εικόνας. Δεν έχω καλύτερη κόπια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα