mxpert Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 This seems like the beggining of a beautiful friendship??? ...αν αυτό Kaizer είναι τίτλος ταινίας...τότε ΟΧΙ !
konnak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Ναι, αυτό πρέπει να είναι. Αν όντως είναι, επειδή ο Κάιζερ δεν βάζει, play it again mxpert και βάλε καινούρια.
Akujin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 χμμμ, ακόμη δεν την έχω δει την casablanca. ώρα να επανέλθει η λίστα της ντροπής να δούμε που βρισκόμαστε όλοι χεχε
konnak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Βασικά πρέπει να την δεις, ώστε να δεις την επόμενη μέρα το Play It Again, Sam ;-).
Akujin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 absolutely (αυτό σκεφτόμουν+τις προάλλες) cheers
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 όχι ρε γμτ... το πρώτο που μου ήρθε ήταν Καζαμπλάνκα, αλλά μου έκατσε το κόλλημα ότι δε θα είναι αυτό (ως πολύ απλό) και είπα να μην ρεζιλευτώ λέγοντας ως απάντηση μια τόσο κοινή black&white ταινία που έχει δει όλος ο ντουνιάς (μια που είμαι και επίσημο μέλος της b&w team και υποτίθεται πως πρέπει να λέω πιο cult ταινίες )... Σαχλαμάρες... ε ρε κατι κόμπλεξ που κουβαλάω ο άνθρωπος...
KaizerSoze Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Καθιστε ρε,μπορει να πεταξα μαλακια και να ειναι κανας 3ος ανθρωπος και να μας στειλει(αν και δεν θυμαμαι αεροπλανο στο Third Man)
the_end Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 μαλακια ξεμαλακια, 3 νομιζουμε το ιδιο. ο mxpert ας ξεκαθαρισει το τοπιο.
mxpert Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 sorry για την καθυστέρηση ...και για την μικροπαρεξήγηση καθώς ούτε εγώ την έχω δει ακόμα την ταινία --ίσως το βράδυ φυσικά είναι η Casablanca και Aku δεν είσαι ο μόνος που δεν την έχει δει ...ας βάλει αν προλάβει κάποιος μέχρι να ετοιμάσω κάτι... αλλιως ...
the_end Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 αν και μαλλον δεν ειναι, λεω enemy of the state (μοιαζουν λιγο αυτες οι εικονες απο δορυφορο). γιααα δωσε κανα hint γιατι το βλεπω κι αυτο να κολλαει.
Akujin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 na petaksw prwta kai to akyro mou, ''domino''? -na exoume na leme kati
mxpert Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 hollywood-ιανή παραγωγή αυτή τη φορά.....για τους συντελεστές του πρώτου μέρους της "Ευρωπαικής" τότε ταινίας...! ...blockbuster !!! (έξω απο τα νερά σας ε ???)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα