Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Είδες μήπως πρόσφατα ρεπορτάζ σε κρατικό κανάλι για την ταινία και την θυμήθηκες; Γιατί εγώ κάτι τέτοιο έπαθα!
Sadead Neth Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Είδες μήπως πρόσφατα ρεπορτάζ σε κρατικό κανάλι για την ταινία και την θυμήθηκες; Γιατί εγώ κάτι τέτοιο έπαθα! Ναι, το είχα δει το ρεπορτάζ Και έχω δει και την ταινία που έβαλε ο Akujin αλλά αφού την είχαμε δει μαζί δεν την μαρτυράω.
Akujin Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 παραγωγής 2005 ημιαυτοβιογραφική διαδραματίζεται στα mid-80s διαζύγιο->αντίκτυπο στα παιδιά comedy/drama
Panathachamp Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δεν την έχω δει αλλά είναι το The Squid and the Whale Aξίζει η ταινία; Mόλις κυκλοφόρησε και η πρώτη του Baumbach, το Kicking and Screaming ((από την Criterion παρακαλώ, φυσικά και το ανάλογο rip ) οπότε ίσως κάνω κανά double feature.
Panathachamp Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μιας και είναι κάπως δύσκολη, πάρτε την πρωταγωνίστρια, αν δεν το βρείτε δίνως κανά tip και μετά την δίνω.
sniper_206 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Ελληνική είναι; Δεν το βρίσκω με τίποτα απλά ρωτάω...
Panathachamp Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Ένα πρώτο και τελευτάιο hint: Ο τίτλος της ζητούμενης ταινίας είναι το aka (imdb is your friend;) ) της πιο πρόσφατης ταινίας Ιταλού σκηνοθέτη, στην οποία πρωταγωνιστεί μια κοπελιά η οποία έπαιζε και στην πιο πρόσφατη ταινία γνωστού βρετανού χολυγουντιανού σκηνοθέτη, ο αδερφός του οποίου, επίσης σκηνοθέτης, έχει σκηνοθετήσει μια ταινία με αεροπλανάκια, την οποία άλλος πασίγνωστος αμερικάνος σκηνοθέτης, ως ηθοποιός σε όχι και τόσο γνωστή ταινία, εκμηδενίζει ως εντελώς gay. Αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα