mxpert Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 ...ποιος είναι πίσω απο το παντζούρι όμως ??? ...τι να σας κάνω όμως που γίνατε όλοι ξεφτέρια, και ότι και να μπεί το βρίσκετε ??? anyway: (μέσα απο το παντζούρι) (το εξωτερικό του σπιτιού)
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 ε, να. Είδες; Ούτε και πάλι το βρίσκω. Οπότε μπορεί να βάζεις τέτοιες φωτό! Μήπως είναι το Καρδιές στην Ατλαντίδα; (ωχ... εντωμεταξύ αν είναι αυτό, προβλέπω ότι θα με δείρει...)
mxpert Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 όχι και όχι ! (manuel δεν δέρνω ακόμα...) ...απο εδώ και πέρα όμως, ίσως φάς καμιά ψιλή Manuel !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 τι'ν'τούτο βρε; Το μικρό σπίτι στο λειβάδι; Δεν την έχω δει. Το δηλώνω ευθαρσώς!
Akujin Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 na tzogarw -ki egw mallon den to exw dei. o swfer tis kyrias daisy? na exoume kai kati na leme
mxpert Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 na tzogarw -ki egw mallon den to exw dei.o swfer tis kyrias daisy? na exoume kai kati na leme ω, ναι ! πολύ καλή μαντεψιά Aku ! ....your turn
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 φτου... πρέπει να την έχω δει... Πολύ οικεία η σκηνούλα... άντε όμως να σκεφτείς τέτοια ώρα... Αύριο μπορεί να έχω καλύτερη διαύγεια... ( έχω αντικαταστήσει πλέον το σημείο στίξης τελεία (.) με τις τρεις τελείες (...) )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα