Φίλιππος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 παρ' όλα αυτά ο σκύλος σκοτώνεται ??? Όχι! Ο σκύλος τη βγάζει ζωντανός! Wild Guess: Μεσάνυχτα στον Κήπο του Καλού και του Κακού; Όχι' date=' δεν είναι αυτη. Συνεχίζουμε.... Η σκηνή αυτή είναι στο τέλος του έργου και διαδραματίζεται σε σταθμό τρένου.
Akujin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 autos den einai o Patrick Cranshaw (aka Blue in Old School) an nai tote as tzogarw me ''best in show''?
Sellers Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Βασικά αυτός μου θυμίζει τον παππού απο το τούρκικο στο μεγκα.
mxpert Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Βασικά αυτός μου θυμίζει τον παππού απο το τούρκικο στο μεγκα. σωστόςςςςςςςςς !!! ...και έλεγα που τον ξέρω, που τον ξέρω !
Φίλιππος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Όντως είναι ο "Blue", αλλά δεν είναι ούτε το Old School ούτε το Βest in show. Πάρτε άλλη μια....
Φίλιππος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Λυπάμαι αλλά ούτε το My boss's Daughter είναι... Συνεχίζω....
Φίλιππος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Από τη στιγμή που βρέθηκε ο "Blue" άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Με την 5η προσπάθεια βρέθηκε... είναι το Breakin' All the Rules! Στην επόμενη ss θα έβαζα και τον Jamie Foxx για να λυνόταν το μυστήριο. sniper συνεχίζεις....
sniper_206 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Κάποια στιγμή θα έπιανε ο τζόγος Επόμενο ss το βραδάκι που θα έχω χρόνο να ψάξω τα κιτάπια μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα