konnak Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Nope, αλλά καλά το πας (πάντως δεν είναι Αλμοδοβάρ). Μέχρι αύριο που θα δώσω την επόμενη φωτο, ένα hint: Ο πρωταγωνιστής της ταινίας (για την ακρίβεια, ο ρόλος που ενσαρκώνει) θυμίζει κάτι από την ελληνική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ;-).
Ceridwen Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 όχι να, πηδάει και αυτή, και μετά.. είναι 70s.
konnak Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μήπως να βάλεις και άλλη καμία; Α, και αν γίνεται πιο μεγάλη, δεν διακρίνεται τίποτα σ' αυτό το μέγεθος.
Ceridwen Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 φαντάζομαι μετά από αυτή, θα είναι πιό ευκόλο.
konnak Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Ρε Ceridwen, γιατί δεν βάζεις σε πιο μεγάλη ανάλυση; Θα στραβωθούμε. Απ' όσο μπορώ να δω, μήπως κανά Forever Young;
Ceridwen Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 sorry, ρε konnak. (αν και η αναλύση καλή μου φαίνεται) hint: έχω ήδη πει ότι είναι 70s, συγκεκριμένα 1972. έχει γίνει και remake. έχω την εντύπωση ότι ο πρωταγωνιστής φαίνεται αρκετά καθαρά. (αν πάλι θέλεις, λέω ποιά είναι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα