Tom_Bombadill Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 e mages vazo ego mia. tha koitakso na einai eukolh giati feugo aurio. mpa afhste to...
mxpert Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 pushing tin? ούτε... βάζω άλλη μια ...και αύριο πάλι !
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 ε βάλε και εσύ κάτι πιο χαρακτηριστικό. Έχουμε 1 1/2 μέρα που την ψάχνουμε!
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 The biggest trick the devil ever pulled was convincing people he doesn't exist Αφου δεν το βρησκατε επρεπε να μιλησω
Akujin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 πάνω που έλεγα να σου πω ακόμη ρε?? (από την λαστ SS το είχα μόνο πάντως)
mxpert Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 The biggest trick the devil ever pulled was convincing people he doesn't exist Αφου δεν το βρησκατε επρεπε να μιλησω ...περιττή βεβαίως η επιβεβαιώση !!! ...εσένα περίμενα άλλωστε να το βρείς neeeeeeeext...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 The biggest trick the devil ever pulled was convincing people he doesn't exist Αφου δεν το βρησκατε επρεπε να μιλησω XAXA! Τι μας λες βρε;! Αν ήσουν μάγκας να το έβρισκες με τις πρώτες ss. Στην τελευταία το είχα καταλάβει και εγώ (απλά δεν πρόλαβα). Πάντως οι πρώτες, παραήταν δύσκολες. Ακόμα δε μου θυμίζουν τίποτα.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 πάνω που έλεγα να σου πω ακόμη ρε?? (από την λαστ SS το είχα μόνο πάντως) Mα το θεμα ηταν να μην το πω εγω...τεσπα,καλα που το ειπα γιατι αλλιως θα επρεπε να σκοτωσω την οικογενεια σας,τους φιλους σας και τις οικογενειες των φιλων σας
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 kollhse to paixnidi, bazw mia eukolh gia na sunexisoume...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα