Akujin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 ναι ναι ναι μπράβο συνεχίζεις... * η ηθοποιός είναι η Francoise Dorleac, αδερφή της Catherine Deneuve (εξού και η ομοιότητα) η οποία δυστυχώς πέθανε σε τροχαίο το 1967. Ηταν 25 χρονών
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 ναι ναι ναι μπράβοσυνεχίζεις... * η ηθοποιός είναι η Francoise Dorleac' date=' αδερφή της Catherine Deneuve (εξού και η ομοιότητα) η οποία δυστυχώς πέθανε σε τροχαίο το 1967. Ηταν 25 χρονών[/quote'] μα τι μου λες βρε παιδάκι μου... Άκου να δεις τι μαθαίνει κανείς ενώ παίζει ένα παιχνίδι. Ross mode on: I was playing with my dinosaurs... playing AND learning!
Akujin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 ναι κι εγώ πριν μέρες το έμαθα. είδα το cul de sac κι έψαξα λίγο την Francoise στο imdb.com +ασφαλώς εξεπλάγην... cheers Manu!
Ceridwen Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 είμαι πολύ συγκινημένη. Ι used to think that this day would never come! (το coup de grace ήταν είδα ότι κάποιος βρήκε το Ρόμπερτ ντε Νίρο από το εσωτερικό της παλάμης του???? :confused: ) και επειδή δεν ξέρω αν θα έχω ξανά την ευκαιρία, αντί να σας δείξω σκήνες από την ταινία, θα σας δείξω Ολη την ταινία!! :-D
KaizerSoze Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Bye bye love Bye bye happiness Hello lonelyness I think I'm gonna cry A,kai fysika "You can't bullshit a bullshiter"
sniper_206 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μου θυμίζει American History X αλλά δεν πρέπει να είναι...
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 oi tupoi einai servoi, alla h tainia einai gurismenh polu pio boria...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα