Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Χεχε, πλάκα είχαν τα σχόλια. Προφανώς κατάλαβα ότι η ταινία είναι το κρυφτό ούτως ή άλλως. Δεν είπα απλά μια ταινία του ΝτεΝίρο. Απλά μου φάνηκε αστείο που η φλασιά του mxpert είχε μέσα τον ΝτεΝίρο και σκέφτηκα "Μα τι στο καλό; Τα χέρια του αναγνώρισε;" και το σχολίασα με αυτόν τον τρόπο. Επιστρέφω σε λίγα λεπτά με νέα ss (θα κάνω edit) edit: Για να δούμε πόσο εύκολα (ή δύσκολα) θα βρείτε αυτήν:
mxpert Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 ..λοιπόν είχα νωρίτερα εκείνη την ώρα μια συζήτηση με φίλους για τον Φρανκεστάιν του Ντε Νίρο !!! ...γυρνάω λοιπόν σπίτι, βλεπω τη φωτό, τα ταλαιπωρημένα χέρια... και θυμάμαι τις σκηνές που το "τέρας" το έχει σκάσει και κυκλοφορεί μέσα σε κάτι δάση (...ξερά φύλλα, πεταλούδες και λοιπά).... ε, δεν ήθελα και πολύ.... ρίχνω την πρόβλεψη "έτσι απλά" !!! ιδέα δεν είχα.... και να που καταλήξαμε !
mxpert Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 ...για τη νέα ταινία τώρα... ...αυτός ο ασπρομάλλης μήπως υποτίθεται πως είναι ο Ωνάσης ???
sniper_206 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Για Τζέιμς Μποντ μου κάνει εμένα... Τώρα ποιό απ'όλα είναι μιά άλλη ιστορία Αν είναι πάντως πες μου να αρχίσω να ψάχνω τα κιτάπια μου
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Mipws 10 lepta meta tin skini exei stin tainia ena kommeno kefali alogou?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 χεχε... μπερδέψαμε δύο με την σκηνή, αλλά τελικά βρέθηκε εύκολα. Tom_Bombadill, το βρήκες. Συνεχίζεις (μια που ο Κάιζερ ΔΕΝ είπε το όνομα της ταινίας, αλλά και πέρα από αυτό, δεν βάζει ποτέ ss, οπότε γιατί να του δώσω την νίκη; Χαμένη θα πάει )
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Den peirazei re dike mou,arkei pou to vrika Ι knew you'd understand. (δε φαντάζομαι να ήταν η πρώτη φορά που ήθελες να βάλεις ss και να σου την έσπασα, ε; )
Tom_Bombadill Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Για να δούμε αν θα βρείτε αυτήν την ταινία. Υποθέτω είναι εύκολο δεδομένου ότι δεν ειναι παλιά και λόγω του cast.
Tom_Bombadill Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Sas edosa 2 eikones gia na to kano ligo pio eukolo...
sniper_206 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Η Διπλή Παγίδα είναι. Too easy αφου δίνεις κατευθείαν τους ηθοποιούς http://www.imdb.com/title/tt0137494/ Νέο ss αργότερα...
Tom_Bombadill Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Nai. Auto einai. Den exo ksanavalei kai fovomoun mhpws htan too hard. Thn epomenh fora tha prosexo MORE... Synexizeis loipon..
sniper_206 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Sorry για την καθυστέρηση αλλά ξέρετε τώρα, είχε μπάλα, είχα βγει κτλ. Για πάμε παρακάτω:
KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Αlong came Polly? Den einai i ahdiastiki skini pou o Ben Stiller trivetai stis trixes tou typa?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα