Akujin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 pas na mas psarwseis kai na poume ''good morning, Vietnam''? i einai ontws to ''good morning, Vietnam''? den to exw dei pantws... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 yap, me again. Ετσι για να σας εχω λιγο στη πιεση nope, δεν ειναι το good morning. Δε μπορεις να φανταστεις aku ποσο λυπαμαι που τωρα που τζογαρησες δεν εχω βαλει ταινια ικανη να σε ρεζιλεψει που δε τη βρηκες Σε δυο ωρες το πολυ θα εχει νεα ss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 allo ena risko kai meta tha perimenw nea SS: bringing out the dead? i paralew normal tainies?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μαλλον παραλες νορμαλ ταινιες. Αντε να δωσω αλλο ενα απο τα φοβερα και τρομερα μου hints. O πρωταγωνιστης της ταινιας, αν οι επιλογες ηταν 15 στον διαγωνισμο του coolest character θα ειχε θεση στη λιστα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 O πρωταγωνιστης της ταινιας' date='αν οι επιλογες ηταν 15 στον διαγωνισμο του coolest character θα ειχε θεση στη λιστα μου [/quote'] Πςςςςςςςς, τι είπες τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Καλα εσυ δε καηκες στο 1000στο post? Μηδενισες κ ξανα απο την αρχη? Ας ριξω το δικο μου... The Commitments Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 konnak, συγκριτικα με αλλα hints που εχω δωσει αυτο καλο ειναι bill, Mηδενισα και θεωρησα οτι ως πρωτη επρεπε να βαλω μια αγαπημενη, ασχετως της δυσκολιας της try harder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Ω ρε φιλε το ξερω!!!Μην την δωσεις,δωσε μου λιγο χρονο!!! Να σου πω,εχει καθολου αντιρατσιστικο μηνυμα?Η γκομενα η μαυρουλα ειναι μια χοντρουλα με φοβερη φωνη? Δωσε κανα χιντ να βοηθησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Η μαυρουλα ποτέ δε βλεπεις αν ειναι χοντρουλα ή οχι. Aντιρατσιστικο μηνυμα δε νομιζω, εκτος αν εμενα μου ξεφυγε. Να πω μονο οτι εχει imdb rating ανω του 7, να μη νομιζετε οτι ψαχνετε καποια τελειως καμενη ταινια Next pic when i wake up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μπορει να την ψηφησες μονο εσυ κ αλλοι 2-3 καμενοι κ να πηρε 8,5! Δε μας νοιαζει το IMDb Τι ωρα ξυπνας να βαλουμε τα ξυπνητηρια μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Οριστε κυριε ανυπομονε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Να πω το Ray. Και να πω επίσης ότι ακόμα δεν το έχω δει (αλλά θα το δω μία από τις επόμενες μέρες). Οπότε αν δεν είναι μην με κάνεις τελείως ρεζίλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 neither Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα