Sadead Neth Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μήπως είναι το cost guard? Δε λέω άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 περιμενω να τιμησεις τον λογο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 i eirwneia einai oti sto HWAL exei enan kokkora me kokkini kordela demeni sto ena podi. (ki enan me mia mple) na pw kai gw mia tou kim (pou den exw dei yet) mipws kai: Spring, Summer, Fall, Winter ...And Spring Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 θα πηγαινα στοιχημα οτι την εχεις δει thats it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Ουφ ευτυχως δεν την εχω δει! Γενικα δεν εχω πιασει καθολου Kim στα χερια μου! Dr. Claw δε προσεχεις τα ασπρα γραμματα μαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 daneisa to dvd tis s'enan filo vlepeis kai ''xathike'' prin prolavw na tin dw... pou tha paei, tha ton ksanadw+tha tou tin apospasw brief critic on Kim: - to hwal den mou arese toso. to nisi(seom) omws einai polla $$$$ - etoimasteite gia nea SS egxrwmi dystyxws ki eukoli... (logika tha tin ksepetaksete sto ftero) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Ελα τωρα ειπαμε να παιξουμε! Jackie Brown Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 sorry. den eixa proxeiro kati kalo, dyskolepse mas esy mate EDIT: 8a katsw na etoimasw vasanistika SS na ta exw ready2go gia tis epomenes fores giati sas exw yperkalomathei kai xampariazete mono apo theobabi eseis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Ουφ ευτυχως δεν την εχω δει! Γενικα δεν εχω πιασει καθολου Kim στα χερια μου!Dr. Claw δε προσεχεις τα ασπρα γραμματα μαλλον Ενω εσυ τα προσεχεις ε; χοχοχο' date=' ας γελασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 bill an den exeis provlima mporeis na mou paraxwriseis tin seira sou? na valw mia pio endiaferousa SS (apo auti pou evala) +na dw an tha to vreite+tha sas paradextw? anyway an exeis kanei douleia twra+vrikes kati, den peirazei postarw se alli dosi egw edit: no problemo, pame tin kainourgia sou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Ποιο φτερο? Ουτε δευτερολεπτο δεν αντεξε η καημενη η Melanie! Επειδη εβαλα αρκετες τωρα τελευταια κ ηταν ολες σε ασπρομαυρο αντε κ μια εγχρωμη για να βρει κ κανενας αλλος (πλην Dr.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Aku τωρα το ειδα! Ακυρη η δικια μου! Προχωραμε με αυτη που εχεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 ela re siga. pame tin dikia sou. eimaste cool. proxwrame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Ο Dr. Claw εχει ηδη γυρισει αναποδα το google ψαχνοντας να βρει την ταινια γι αυτο δε μιλαει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα