Akujin Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 wraios Sadead! gamwto prepei na kanw epanalipsi ston master Robert Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadead Neth Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Sadead Neth κερδιζεις ενα ταξιδι στην Città di Castello!Βαλε εσυ ασπρομαυρο! Monica Bellucci έχω βάλει για avatar και υπογραφή μήπως και ο LL_NEO αλλάξει γνώμη για ένα στοίχημα που έχουμε βάλει και δεν φάω ban. Θα βάλω κατά τις 2-3 ss. Και εννοείται ασπρόμαυρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Καλα θα παω μονος μου το ταξιδι! Κ εχω καιρο να κατεβω Umbria...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadead Neth Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Το ταξίδι δώρο στον Πρόεδρο αν κανονίσει να μην κερδίσει το SCA η Monica γιατί θα γίνουμε ρεζίλι παγκοσμίως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Ειμαι σιγουρος οτι την εχω δει... Αν κ η πρωτη μου αισθηση ηταν για Lolita την απερριψα αμεσως λογω εποχης... Κανενα hint/SS?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadead Neth Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μια ακόμη ss και αύριο hints αν δε βρεθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper_206 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Εγώ αποσύρομαι και διαμαρτύρομαι για το χρώμα της ταινίας! Δε θα περάσει ατιμώρητο αυτό Θα κάνω απεργία πείνας έξω από το φόρουμ του ινσόμνια για να αλλάξει αυτή η κατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadead Neth Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Με την απεργεία πείνας δε θα κερδίσεις τίποτα. Αναγκάστηκα και εγώ να βάλω ασπρόμαυρη. Πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα. Θα κάνουμε μια ομαδική μήνυση στον vsls του οποίου τα αρχικά του nick σημαίνουν "βίασε λες? (Vi aS eL eS)" για να πιστεύουμε πως αν δεν κάνουμε αυτό που λέει θα μας βιάσει. Ακόμη θα βάλουμε μια αράχνη κάτω από το μαξιλάρι του, τις οποίες είμαι σίγουρος πως φοβάται. Τέλος θα τον στείλουμε εξορία σε μια πόλη που ανήκει στο δήμιο Η παραπάνω παράγραφος περιέχει hints Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι η ταινία έχει ξαναμπεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Psycho; ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Exei na kanei me vampiria? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadead Neth Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Όχι δεν είναι το psycho και όχι δεν έχει να κάνει με βαμπιρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 einai italiki? (kati mou leei oti tha ektethw pali) i einai i italiki version tou elephant man? :mrgreen: dammit exw kollisei+adikaiologita mou fenetai... tha elega +bunuel, ase ta exw mpleksei twra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadead Neth Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Akujin μάλλον κάνεις πλάκα Με το που είδα πως ο akujin απάντησε λέω "άντε τώρα να πάω να του γράψω πως είναι σωστός και να πάω να φάω". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 na kataggeilw oti exoume na kanoume me theobabi II edw... ok katalava ti paizei, it was clever. * den 8a to xalasw stous ypoloipous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Sadead Neth βλεπω να διαμορφονεται ενα κλιμα εναντιον μου ανευ λογου κ αιτιας (για την μελλοντικη σου συμμαχια με τον sniper δεν ασχολουμαι καν!) Οσο για την τιμωρια... φτανει που δε μπορω να θυμιθω την ταινια που σιγουρα εχω δει... Ειδικα απο τη 2η SS... Ασχετη εμπνευση... Smallville? Offtopic ΥΓ προς Aku: Για πες μας εντυπωσεις απο Возвращение Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα