vsls Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Εγω δεν την εχω δει λογικα... Ειδες που τις εγχρωμες δε τις βρισκει κανεις? Ενω με τις ασπρομαυρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Ασχετη εμπνευση.... μηπως ειναι The Manchurian Candidate ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μπράβο ρε Βασίλη, αυτό είναι. Ήμουν σίγουρος ότι το είχα δει, αλλά είχα κολλήσει Βάλε κανένα ασπρόμαυρο τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper_206 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του dim! Βασίλη συνεχίζεις! Με έγχρωμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Το θεμα ειναι οτι την ταινια δεν την εχω δει καν! Μαλλον αρχιζω κ κολλαω απο καποιον εδω μεσα (ονοματα δε λεμε, υποληψεις δε θιγουμε!) Αν κ ειχα ενα γερο χαρτι σε ασπρομαυρο θα δεχθω την προκληση του sniper κ θα βαλω εγχρωμο! Οχι τπτ αλλο μη μου βγει κ το ονομα οτι βαζω μονο ασπρομαυρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 τώωωωρα να σου βγει!?.. κααααλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Διακρινω ενα ψηγμα ειρωνιας στα λογια σου... Ας το παραβλεψω μη σε ταραξω κ κανεις κανενα λαθος στη καταμετρηση κ μας βγαλεις λαθος ζευγαρια. Η νοθεια καλα κραταει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 enigma ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper_206 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Κάτι μου θυμίζει αυτό το ΕΓΧΡΩΜΟ φιλμ αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω τι... Next SS please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Το γραφεις στα κεφαλαια για να το εμπεδωσεις? mxpert οχι δεν ειναι αυτο Ακομα μια SS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Munich ? Μπας και; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper_206 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Ναι Βασίλη, το εμπέδωσα! Γαλλικό είναι το έργο ή μου φαίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 DimAslan μπααααααααα sniper χαιρομαι για σενα Δε σου φαινεται, ειναι! Αντε να κ ενα πρωτο hint! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadead Neth Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 L' argent ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Sadead Neth κερδιζεις ενα ταξιδι στην Città di Castello! Βαλε εσυ ασπρομαυρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα