vsls Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Manuel tha se dagkwsw! Οχι δεν ειναι αυτος ο τιτλος της ταινιας που εβαλα! Προσπαθησε ξανα!
sniper_206 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Prolaves re ki evales pali aspromavro??? Mias kai den eimai fan twn b&w ki exw dei sxetika liga tha perimenw to epomeno (ama se piasw.... )
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 αχ αυτά τα Ταρκοφσκικά πλάνα! Χεχε! Η νέα ταινία με μπερδεύει λίγο. Αυτός ο τύπος μου θυμίζει έναν που παίζει σε WoodyAllenικές ταινίες. Αν δεν ήταν ασπρόμαυρη, θα έλεγα Μανχάταν (ή μήπως ήταν στο Deconstructing Harry? ). Τε'λ'σπαντ'ν, επειδή ούτως ή άλλως δεν είναι κανένα από αυτά που λέω, (λόγω b&w), ας πω και το Επέλαση των βαρβάρων.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Manuel tha se dagkwsw! Α! δεν φταίω εγώ αν δεν έπιασες το hint! Για να λέω "δεν κάνω σχόλια", προφανώς εννοώ ότι είστε πολύ κόντα, αλλιώς θα βοηθούσα! By the way, το "Manuel θα σε δαγκώσω" ήταν η επόμενη ταινία που θα έλεγα ότι είναι...
Akujin Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 mou fenetai oti exeis provlima me ta xrwmata man! manhattan=b&w epelasi varvarwn=egxrwmo * eipa ama itane tarkovsky tha mou to xarize!.. prolave ki autos o vsls na mpei sfina/i was away -tespa...
vsls Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Ουτε κ εγω επιασα την χρωματικη προσεγγιση του Manuel πανω στο Manhattan κ στο Les Invasions barbares... sniper_206 εγχρωμη ειναι κοιτα καλυτερα την οθονη σου Edit: Aku τπτ δε χαριζετε στη ζωη ποσο μαλλον στο Insomnia! Ας βαλω κ εγω ακομη μια SS [Manuel Mode] δεν κάνω σχόλια [/Manuel Mode]
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 OK! Έχω αχρωματοψία! Αποκαλύφθηκαν τα πάντα! Είναι αλήθεια! Το ομολογώ! Και να σκεφτείτε ότι δε θυμόμουν ότο το Μανχάταν ήταν ασπρόμαυρο. Τέλος πάντων, θα πω Manhattan Murder Mystery (γιατί κάτι είδα για Manuel Mode On). Επειδή φεύγω, αμα είναι [αμα τι;! ΧΑΧΑΧΑ] μπορεί να βάλει όποιος θέλει.
vsls Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Παρακαλω τον αρμοδιο mod να απομακρυνει απο αυτο το θεμα τον ιεροσυλο που δεν ηξερε οτι το Manhattan ηταν ασπρομαυρο.... Επισης να θυμισω οτι το Manhattan Murder Mystery ειναι εγχρωμο κ οχι ασπρομαυρο... Θα με κανετε να γυρισω στα εγχρωμα!
vsls Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 sniper_206 μη χαιρεσαι τοσο πολυ! Για οσους ομως ενδιαφερονται, ακομη μια SS!
theobabis Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Κανα hintακι θα παιξει; Αντε μη ντρεπεσαι και αυτα ασπρομαυρα ειναι
vsls Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Sorry για την καθυστερηση! Το καλυτερο hint εχει ηδη ειπωθει πιο πανω! Ποσο περισσοτερο να βοηθησω?! Παρτε ακομα μια SS αν δε σας λεει κατι ο κυριος τοτε δεν την εχετε δει!
vsls Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Οχι γιατι ο Γυλος δε παιζει στο Νο2 αλλα στο H σωφερίνα Νο3: Christine's Resurrection αλλα το αυτοκινητο αντι για 50's US pop hits παιζει Ζαμπετα, Χιωτη, Καζαντζιδη, Γαβαλα, Περπινιαδη κλπ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα