vsls Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Εμ κοιτα που μας καταντησες silencer51 να συμφωνω με τον ακατονομαστο (οχι δεν εννοω τον Νταραλα)... Απαιτω την αμεση επεμβαση του mod... Μου χαλασε το image μου...
sniper_206 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δε βάζει κάποιος άλλος και αν γυρίσει ο silencer το συζητάμε? Έτσι για να προχωρήσει λίγο το παιχνιδάκι...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Ας συνεχίσω εγώ που μάλλον έπεσα και πιο κοντά με εκείνο το "μήπως είναι μια με τον Dustin Hoffman" Νομίζω αρκετά εύκολη για αρκετούς εδώ μέσα:
bchris Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μπορει να πω μ***ια, αλλα μου θυμιζει την Ασπρη απο τα Τρια Χρωματα...
Akujin Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 ligo tarkovsky mou kanei i sepia emena mporei+na eimai miles off
Akujin Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Emena kati se Pi mou kanei den einai B&W i SS. pio poly sepia kafe. den einai to pi sigoura/thymamai kai poly kala tis skines tou
KaizerSoze Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Kanena Addiction tou Ferrara?An kai den thymamai tetoia skini
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μάλιστα. Πάρτε άλλη μια χωρίς σχόλια (και αυτό ΕΙΝΑΙ hint). Νομίζω ότι θα το βρείτε γρήγορα.
vsls Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Zerkalo Φυσικα! Υ.Γ. Δε θελω επιβεβαιωση! (Το πλανο ειναι στο πρωτο 20λεπτο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα