KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Fight Club? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 μου θυμιζει απιστευτα το true romance, αλλα μου τα χαλαει το format της εικονας :-? you are welcome edit αν εχω δικιο, βαζει οποιος θελει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 @theobabis: you are correct go on mates, whoever then Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Αφου τελειωσα να γραφω την τιμωρια μου (Θα δω κ αλλες ταινιες του Godard, Θα δω κ αλλες ταινιες του Godard, Θα δω κ αλλες ταινιες του Godard) Ας παμε παλι σε κατι οχι ασπρομαυρο! (Ξερω εχω χαλασει τελευταια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasanaki Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 thn exw dei auth, k malista prox8es nomizw, alla to mualo kollhse... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 vasanaki για δες αν σε βοηθαει η 2η SS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Τοσο δυσκολη ειναι που ακομα κ ο theobabis δεν τζογαρει?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 κατι παει να μου πει η κοπελιτσα αριστερα, αλλα μεχρι εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ας αρχισω να δινω πρωταγωνιστες γιατι μαλλον ηταν δυσκολες οι SS (δε θα το παιξω σαν μερικους μερικους ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ευτυχως αυτη δε μου θυμιζει τιποτα, γιατι μολις ειχα αρχισει να νιωθω οτι προσεφερα οικειοθελως τη κεφαλα μου επι πινακι πριν... Τωρα οσο αφορα τους πρωταγωνιστες πολυ χαιρομαι που ακολουθεις τα βηματα μου. Ελπιζω να παραδειγματιστουν και οι υπολοιποι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasanaki Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 vsls twra einai pou me mperdepses. an k sthn prwth nomizw pws h kyria leei kati gia to "koledaki" tou typou. alla d vazw k to xeri mou sth fwtia... :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Επειδη θα λειψω για 1 εβδομαδα ας δωσω την απαντηση να μην σας αφησω κρεμασμενους μιας κ κανενας δε τη βρηκε σε τοσες μερες! Ντροπη βεβαια στους Hitchcockικους μιας κ ειναι το Frenzy! Neeeeeeext! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 μάλιστα. ΔΕΝ το είχα δει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathachamp Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edgar Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Aυτή η τελευταία μου θυμίζει "the party" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα