theobabis Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 NKod, να μην εχουμε μια μικρη ποικιλια; Εξαλου δε μπαινουν συχνα τετοιες (αν ειναι του 30), μην ανησυχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 theobabi εισαι εκνευριστικα κοντα σωστος ο σκηνοθετης απλα εχεις πεσει 2 χρονια εξω! Επαναλαμβανω οτι η τελευταια SS εχει αμεση σχεση με τον τιτλο! (Ελατε τζαμπα το δινω!) NKod πριν απο τι δικια μου ειχαν μπει τρεις ταινιες του 2000 κ μια του 80. Το να μπαινει καμια πιο παλια καθε τοσο ουτε τον theobabi δεν ενοχλει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 the previous post was Last edited by theobabis : Today at 00:21 για ξανατσεκαρε, νομιζω σε προλαβα για ενα λεπτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Ελεγα καποιος θα προλαβει να δει τις απελπισμενες μου εκκλησεις... Αλλα παλι εσυ ησουν. Αυτο ειναι... Καλα τοσο ευκολα hints εδωσα? Γιατι να το εχεις δει??... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 εμ το google ειναι αδυσωπητο, δε μου εβγαλε και πολλους ουκρανους σκηνοθετες. Το λαθος εγινε γιατι νομιζα οτι το σημα της arsenal ηταν δυο κριαρια, που ισως ηταν και τα ζωα στη φωτο. :-? Oταν καταλαβα το λαθος εψαξα λιγο και βρηκα αυτο (τριτη φωτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 για παμε λοιπον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Ωστε ο μπαρμπαγουγλης με εδωσε με την Ουκρανια... Ας προσεχα Το δικο σου ειναι Blazing Saddles EDIT: Δεν ηταν κριαρια! Βοδια ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δε το πιστευω.... :bow: :bow: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Χαχαχα κ χωρις γουγλη! Να μη γραψω πως συνεχιζεται η σκηνη κ θεωρηθει spoiler! Επειδη μολις εβαλα αφηνω ελευθερο το πεδιο για οποιον θελει! Μη σας βαλω κ 2η ασπρομαυρη κ αρχιζετε να πετατε τις οθονες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 χμμ...όχι ότι θα είναι αυτό, αλλά (χωρίς να το έχω δει ακόμα) This is Spinal Tap? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 nai auto einai. pws to mantepses? apo ta sxetika post anaforas mou? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Ωχ! Ειλικρινά δε περίμενα με τίποτα ότι θα το πετύχω! Βασικά την έχω την ταινία και έχω δει λίγο ως πολύ το κλίμα που επικρατεί (περίεργα χρώματα κτλ). Μάλλον αυτό που με πήγε προς τα εκεί περισσότερο ήταν οι τρίχες στο πρόσωπο του αριστερού (μάλλον ο harry shearer θα είναι) καθώς και το ότι δεν ήξερα καμία άλλη ταινία με αντίστοιχο θέμα, οπότε ότι και να 'βαζες, αυτήν θα έλεγα. Τώρα που το λες βέβαια, σαν να την έχουμε ξανασυζητήσει κάποτε την ταινία. Ίσως υποσυνείδητα κάτι να θυμήθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Ιδού μια (μάλλον εύκολη και) δημοφιλής ταινία για αυτούς που διαμαρτύρονται ότι βάζουμε παλιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 αναρωτιεμαι αν ειμαι ο μονος που δεν ξερει τι βλεπει εδω περα, περα απο το μπουκαλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα