theobabis Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 το κρυμενο αριστουργημα του kubrick hint: τετοια φωτο μετα απο τοσες προηγουμενες θα επρεπε να σου κινησει καποιες υποψιες
theobabis Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 you are not trying hard enough hint: δεν εχω αλλη φωτο που να μη δινει την ταινια, οποτε τωρα ειναι η ευκαιρια σας
vsls Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Φοβερο το τελευταιο hint! Εγω δεν εχω κατι αλλο να πω...! Ας βοηθησουν κ οι αλλοι
vsls Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δεν το εχω δει αλλα μηπως κανενα Alexander? (Λογω της κομης στη τελευταια SS)
theobabis Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 εισαι μια τραγωδια dim. Oποτε βλεπω οτι εχεις ποσταρει, μου δινω δε μου δινω 2% να μην εχεις βρει τη ταινια... τα νευρα μου...:evil:
dim_b Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Αφού δεν είχες άλλες σκηνές να βάλεις. Δεν χάρηκες που την βρήκα;
theobabis Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 τωρα που το λες... edit Βασιλη καμια πιεση μετρησες τοση ωρα που εισαι στα καρβουνα;
vsls Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μπα με ενα υπογλωσσιο ξερω οτι ειμαι καλα! Με παρεξενεψε που δε συνεχισες την επιθεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα