vsls Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Βλεπω ειναι οργανωμενη επιθεση εναντιον μου απο πλευρας theobabi! Για το μονο που οφειλω να απολογηθω ειναι ο θειος Woody! O Roman απλα ας με συγχωρεσει που εχω παρα πολλα χρονια να δω την ταινια του! Ο Parker δε με απασχολει! Η συγκεκριμενη επισης δε μου λεει τιποτα τωρα!
theobabis Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 καλα με επεισες. Λεω απο δω και περα να αρχισω να σε φωναζω αλεπουδιτσο....you know... η αλεπου, τα κρεμασταρια ....
theobabis Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 νο νο. Να σου δωσω και ενα hint Προεδρε. Δε παιζει η Μονικα
vsls Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δωσε κ σε μενα ενα hint! (Οχι οτι δεν τραγουδαει στο Soundtrack ο Bruce!)
theobabis Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Η ταινια εχει γυριστει απο το 2000 και μετα Aντε να σας δωσω και μια ακομη φωτο edit nope δεν ειναι το stargate
john1987 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 de nomizw na thn exw dei,alla mhpws einai to the mummy returns?
theobabis Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 το ειρωνικο ειναι οτι αυτο γινεται με τη λαθος ταινια....ποιο πολυ περιμενα να σας κουρασει το mississippi
vsls Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ουτε να τζογαρω δε μπορω μαζι σου! Περιμενω να δω που το πας!
theobabis Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δε μπορεις να φανταστεις ποσο λυπαμαι που σε εχω τρομοκρατησει τοσο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα