Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 ουφ, μας προκαλείς να το βάλουμε στο google...τέλος πάντων. Μια που δεν την έχω δει, δεν επιχειρώ...
theobabis Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 αντε να ξανατζογαρω και με το Jurassic αν και αυτο το 4:3 μαλλον στον καλαθο θα με ριξει παλι....
QSpec Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 erm, Vibes? Αν είναι αυτό ας βάλει άλλος pic γιατί εγώ θα αργήσω.
coffeex Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Oxi QSpec. Ayto to ss einai o misos titlos tis tainias
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 the tall guy? μάλλον όχι, γιατί τότε θα ήταν ολόκληρος ο τίτλος της ταινία
coffeex Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Oxi Manuel. H kinhsh poy kanei o Jeff Goldblum einai o misos titlos ths tainias gia na boh8hsw kai allo h Mimi Rogers paizei thn gynaika toy.
Akujin Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 do you recognise him? (this is his 1st movie appearance)
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 εμένα αυτός τον Benicio Del Toro μου θυμίζει. Άρα, δια του imdb: Big Top Pee-wee, όπου ο ρόλος του λέει είναι Duke the Dog-Faced Boy. Χμμμ...ναι...
coffeex Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 shooting elizabeth Swstos . An 8eleis synexizeis.
Akujin Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 paixtike mpala idi synexizei o Manwlios (sorry gia tin prwtovoulia, i was certain u see) cheers!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Επειδή δεν ξέρω πόσο γνωστή είναι η ταινία, βάζω μια σχετικώς εύκολη. Hint: η πρωταγωνίστρια (που φαίνεται εδώ) είναι φοβερό παιδί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα