Akujin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 kala mou ekane loipon i fwtografia bergmaniki. xexe den to exw dei pantws, krima. tha to epidiwksw... cheers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Οντως το Djävulens öga του θειου Ingmar ειναι! Ο Aku εξ'αρχης ειχε το προαισθημα αλλα δε το σιγουρεψε! Για την ιστορια η ηθοποιος δεν ειναι αλλη απο την Bibi Andersson! Την εδειξε σχετικα προσφατα νομιζω λιγοτερο απο μηνα το Καναλι της Βουλης μεσα στα πλαισια του αφιερωματος στο σκηνοθετη! Να την δεις μιας κ ειναι απο τις ελαχιστες κωμωδιες του! Υ.Γ. (καιρο ηθελα να το πω) Ιχαα βυσνι θυιλα σουζ' τ' αλουγακ' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Για την ιστορια η ηθοποιος δεν ειναι αλλη απο την Bibi Andersson! ρε παιδιά, τη γλυκιά που είναι (σ'αυτή τη φωτογραφία τουλάχιστον). OFFTOPIC Υ.Γ. (καιρο ηθελα να το πω) Ιχαα βυσνι θυιλα σουζ' τ' αλουγακ' Κλαπ κλαπ κλαπ! Στις χαρές και στις λύπες κοντα, μοναχά, Λά-ρι-σα! Αν βρεθείς ποτέ στο Αλκαζάρ, στείλε pm! Δεν χάνω αγώνα φέτος (μόνο με την ΑΕΚ δεν πήγα, και χάσαμε...) ONTOPIC Και για να συνεχίσουμε, μια ταινία για ΟΛΟΥΣ. Την έχετε δει η συντριπτική πλειοψηφία εδω μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 pulp οποιος θελει βαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Ιχαα βυσνι θυιλα σουζ' τ' αλουγακ' Mανουελ κ vsls ριχτε κ μια μεταφραση σε εμας τους υπολοιπους Ελληνες .. Υ.γ. Θεο-Μπαμπης αδειασε το γραμματοκιβωτιο . Γεμισε .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 pulp οποιος θελει βαζει ωχ...για βρες και αυτήν: εδιτ: χμμ..μάλλον τώρα που το σκέφτομαι παρα είναι εύκολη και η καινούργια...τεσπα. by the way' date=' pascalia, μιλάμε για την ΑΕΛ. Βυσσινή θύελλα (τα χρώματα της ομάδας), σούζα το αλογάκι(το σήμα της ομάδας και της πόλης), ι-χα (αυτό είναι μια ινδιάνικη λέξη που σημαίνει: "κύπελλο, κύπελλο, ξανά στον πηνειό")[/i'] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Me toso sprwximo apo diaitisia kai o Ergotelis vgainei Eurwpi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 αυτη πρεπει να ειναι η γατα της weaver στο alien, am i right; ps το αδειαζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Manuel μακαρι να βγειτε UEFA μπορει να μην ειμαι οπαδος της ομαδος, αλλα ειμαι φιλα προσκειμενος, ως τοπικιστης Θεσσαλος (δεν συμπεριλαμβανονται Αυστριακοι)! Πλακα πλακα εχω καιρο να παω Αλκαζαρ ολο για καφεδες ερχομαι Αντε theobabis που ειναι η SS? Τρεχουμε τωρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 πια ss; καταρχην δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι, κατα δευτερο οπως και πριν, αν ειναι, βαζει οποιος θελει. Δεν εχω κατι ετοιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Me toso sprwximo apo diaitisia kai o Ergotelis vgainei Eurwpi 1ον) ελπίζω να αστειεύεσαι, γιατί αν σοβαρολογείς έλα να τα πούμε pm, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να μην χαλάσει το τοπικ. Θα σου επιτεθώ με όλες μου τις δυνάμεις για να σου ΑΠΟΔΕΙΞΩ ότι έχεις superάδικο. Θεωρώ ότι είμαστε η πιο αδικημένη ομάδα φέτος στην Α', μετά την Καλλιθέα (η οποία όμως στο μεταξύ μας παιχνίδι πήρε και μια πολύ αστεία κόκκινη κάρτα). Άκου σπρώξιμο... ανάθεμα κι αν έχουμε πάρει 2-3 σφυρίγματα όλη τη χρονιά που δεν ήταν. Αυτά δημοσίως για να καθαρίσω τον αέρα. Τα υπόλοιπα, pm. 2ον) Όχι δεν είναι το Alien! Yes! Έλα συνεχίζουμε! Δώστε προσοχή στην ss και το τι είναι αυτό που κοιτάει η γάτα και θα το βρείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Παιδιά δεν νομίζω ότι είναι η γάτα της Sigourney... κάτι μου θυμίζει, αλλά δεν μπορώ να πω σίγουρα... Μήπως Ocean's Twelve ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 no, δεν είναι το ocean's twelve. αργότερα, θα μπει νέα ss, μια που βλέπω ότι γίνονται απόπειρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 femme fatale???oxi e? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkyshit Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Ρε Manuel, κανένα σύνθημα που να μην είναι κλεμμένο από τους ΑΕΚτζήδες έχετε? (και το topic παίρνει φωτιά...!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα