theobabis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Πιστευω τη βρηκα, αλλα ας περιμενω για καλο και για κακο επιβεβαιωση. Αν και κατι μου λεει οτι αυτη θα καθυστερησει λιγο ακομη μεχρι να τη δει ολοκληρη ο DimAslan... The Cure for Insomnia (1987)
BadBoy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Not really following any standard plot structure, the film mostly consists of poet L.D. Groban reciting his own poem of 4,080 pages[/b'], inter-spliced with X-rated film footage and rock music videos. Όνομα και πράγμα η ταινία!
DimAslan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Sorry παίδες αλλά τα έφτυσε η οθόνη μου... Τώρα έχω μπει από τον φορητό... Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να σας βάλω τώρα... Συγνώμη για την μεγάλη αναμονή, ας βάλει όποιος θέλει...
KaizerSoze Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Sideways??(an kai den polythymamai kati tetoio)
bchris Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Borsalino ? Τωρα που το ξανασκεφτομαι, μηπως το "The Red Circle" ?
vsls Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Ε καλα η 2η SS ειναι κλασικη του γαλλικου κ ευρωπαικου αστυνομικου κινηματογραφου!
bchris Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Sorry για την αργοπορια, μια απελπιστικα ευκολη για εξιλεωση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα