Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: "Βρες την ταινία"

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω δεν θα συμμετεχω σε τετοιου ειδους screens γιατι πολυ απλα ειναι ανωφελο να κατσω να θυμηθω ταινια του 1940...

Και γιατί το ανακοινώνεις;

Φαντάζεσαι όσοι δεν συμμετείχαν να έκαναν ένα παρόμοιο post; tongue.gif

Μπορείς να συνεχίζεις να παίζεις στα sites που παίζεις και περνάς καλά και άσε εμάς στην μιζέρια μας με τις ταινίες του 40 και τον Θανάση Βέγγο πάνω στο ποδήλατο και τον Κώστα Βουτσά να παίζει μπιλιάρδο. tongue.gif

Btw, πες μας ποια είναι και αυτά τα sites να έρθουμε να κάνουμε κι εμείς παράπονα πως δεν παίζετε καλά και πως βάζετε εύκολα SS και δεν έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι... LMAO.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• theobabis

1786

• Akujin

1532

• vsls

1194

• the_end

852

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Απορια ενος ασχετου cinephile... Οταν λεμε βρες την ταινια εχουμε ως υποτιτλο: Να ειναι αμερικανικη παραγωγη της τελευταιας 15ετιας, να ειναι παντα εγχρωμη κ να παιζουν ηθοποιοι με κασε πανω απο 1,000,000$ ανα ταινια? Α υποσημειωση να ειναι τουλαχιστον Blockbuster κ να εχει μεινει 1-2 εβδομαδες στο top10 του Box Office...

Αρα... μια ταινια του Woody κ του Ingmar δε μπορουν να μπουν γιατι ποιος τους ξερει αλλωστε... ενω ο παγκοσμιως γνωστος Mark Mylod για το γνωστο του αριστουργημα Ali G Indahouse θα μπορουσε ανετα να χαρασκτηριστει σωστη ταινια... (Ελπιζω το οτι ειναι βρετανικη παραγωγη να μη του στερει το δικαιωμα συμμετοχης!)

Ας μου επιτρεψετε να επιστρεψω στο κατα τ αλλα λαθος παιχνιδι κ χωρις νοημα κατα καποιους γιατι... ετσι μας αρεσει!

Σιγουρα Ιταλικη ταινια θα ελεγα... μια υποψια απο τη δευτερη SS μου λεει Il Sorpasso του Dino Risi...

Και μετα απο αυτη την παρενθεση ενος...Τρικαλοτορινιωτη ας κανει κανεις μια μαντεψια για την ταινια που μοιαζει τοσο ιταλικη οσο και Ελληνικη....

Εγω δεν θα συμμετεχω [...']

Today 18:13

Και μετα απο αυτη την παρενθεση ενος...Τρικαλοτορινιωτη ας κανει κανεις μια μαντεψια για την ταινια που μοιαζει τοσο ιταλικη οσο και Ελληνικη....

Today 20:03

...ουδέν σχόλιον...

HellasVagabond,

Οι προλαλήσαντες έχουν δίκιο. Το παιχνίδι είναι το ίδιο, είτε παίζεται στο φόρουμ του Insomnia, είτε σε φόρουμ του εξωτερικού, είτε στο φόρουμ του http://www.cine.gr (το ομολογώ, εκεί το είδα και το ξεκίνησα εδώ, κυρίως λόγω του ότι τα μέλη εκεί μου φάνηκαν λίγο..."ελιτιστές"-πήγαινε ρίξε μια ματιά, και θα δεις πόσο πιο mainstream ταινίες μπαίνουν εδώ), είτε στο φόρουμ του myphone.gr (που το ξεκίνησε ένα μέλος που το είδε εδώ - έκανε copy paste το #1 post μου εδώ ο αθεόβοφος!), είτε αλλού. Το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι εξαρτάται από το κοινό του φόρουμ: αν ήταν όλοι σαν τον lazarosss (τι θυμήθηκα τώρα...), θα έμπαιναν μόνο ταινίες του Bruckheimer και όπως είπε ο dim_b, θα ήταν διαγωνισμός καλύτερης...dsl γραμμής και του ποιος κάνει πιο συχνά refresh στον firefox.

Προσωπικά χάρηκα πολύ που βρέθηκαν άτομα με κοινά κινηματογραφικά γούστα και είχε επιτυχία το παιχνίδι, καθώς και άτομα που δεν βαριούνται να ψάχνουν screenshots να ποστάρουν.

Ειδικά για τον theobabis έχω να πω ότι πέρα από το πόσο έχει "σπρώξει" το παιχνίδι, κατά κοινή ομολογία βάζει λιγότερο σπάνιες και ψαγμένες ταινίες (όπως φαίνεται και στη λίστα που παρέθεσε). Σόρρυ αλλά π.χ. το Manhattan σκεφτόμουν ότι είναι ντροπή που δεν το βρήκα με το παιδί και την κολοκύθα.

Εν ολίγοις, αν σ' αρέσει, κάτσε και παίξε. Αν δεν σ' αρέσει, πήγαινε παίξε στα άλλα site και να μας γράφεις. Ακόμα και εδώ πάντως, υπάρχει πολύ συχνά (όταν κάποιος δεν μπρορεί να βάλει ss) η ευκαιρία να βάλεις εσύ ό,τι ταινία θες. Βάλε τον Τιτανικό, πρόβλημα δεν θα υπάρξει από κανέναν.

Αυτά.-

Μπα σιγουρα ο Ζηκος ειναι τα παιζω ολα για ολα τωρα!

@konnak μη θυμιζεις στον theobabi για το Manhattan γιατι προβλεπω να μας ξαναεκθεσει τους "φανατικους"! Παντως κ εγω συμφωνω οτι απλα βαζει τις περιεργες SS οχι κ οτι ειναι δυσκολες ταινιες!

@konnak, theobabis, Manuel και λοιπούς...

Παίδες δεν ήθελα να σας θίξω (αν και δεν νομίζω να ελήφθει έτσι, αλλά για καλό και κακό το αναφέρω). Απλώς εδώ και κάμποσες σελίδες παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι απλώς επειδή η επιλογή των ταινιών είναι κάπως ιδιαίτερη. Ενιγουεη γούστα είναι αυτά

ΥΓ: Κάντε μόνο την προσευχή σας να μην σπάσει κανας διάολος το ποδάρι του και βρω καμία διότι η επιλογή των ταινιών που θα βάλω θα είναι απο το "Διψασμένες για πoύτσο Νο23", και εντεύθεν :lol:

LL_NEO απο το No17 κ μετα η ποιοτητα της σκηνοθεσιας κ των πρωταγωνιστριων οφειλω να πω οτι πεφτει αρκετα... Βεβαια σεναριακα κορυφαια της σειρας θα ελεγα σαφως το Νο15 οπου η αγωνια φτανει στη κορυφωση της!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...