Akujin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 kala, kala postare kana SS na paiksoume, man. cheers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 ok ok ας βαλω κατι προχειρο που εχω. Δε σας λεω αν ειναι b&w ή εγχρωμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 malista. egw akomi den lew tipota. tha perimenw newsflash apton theobabi tsiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 malista. egw akomi den lew tipota. tha perimenw newsflash apton theobabi tsiou και αυτο κατι ειναι ps Το ποστ σου που αναφεροταν στην υποθεση που εκανα για τον bergman απενεφερε το, μπας και γελασουν και οι υπολοιποι με τα χαλια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 yparxoun+kalyteroi tropoi na rezileutei kaneis, o Bergman zei pantws! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Κατι αρχιζω να καταλαβαινω για την αναισχυντη επιθεση του theobabis... Εννοειται στηριζω Akujin! Οσο για τυχον υποθεσεισ στησιματος παρακαλω να ελεγχθουν ολοι οι accounts μου, ειναι στη διαθεση του mod! H SS κατι μου λεει αλλα τπτ συγκεκριμενο... Παρακαλω οπως βοηθησατε το κοινο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Ακομη εδω εισαι εσυ; Να υποθεσω οτι δεν εχεις αποφασισει ακομη αν θα βουτηξεις με την πετρα δεμενη στο λαιμο, ή στο ποδι ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 ουφ βρε theobabis. που πας και τις βρίσκεις κάθε φορά αυτές τις ταινίες; Και μόνο που βλέπω ότι θα βάλεις, είμαι σίγουρος ότι δε θα την έχω δει την ταινία. Εδώ οι ηθοποιοί που έπαιξαν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην τις έχουν δει. Θα παίξω στις επόμενες ss γιατί με αυτές δε βλέπω φως. Και διαδίδω κιόλας ότι μου αρέσει ο Ευρωπαϊκός κινηματογράφος. Φτού μου! (εντωμεταξύ έχει γούστο να είναι καμιά δημοφιλής αμερικάνικη η ταινία και να χοντροφάω τα μούτρα μου με τις δηλώσεις που έκανα)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 ουφ βρε theobabis. που πας και τις βρίσκεις κάθε φορά αυτές τις ταινίες; Και μόνο που βλέπω ότι θα βάλεις' date=' είμαι σίγουρος ότι δε θα την έχω δει την ταινία. Εδώ οι ηθοποιοί που έπαιξαν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην τις έχουν δει. Θα παίξω στις επόμενες ss γιατί με αυτές δε βλέπω φως. Και διαδίδω κιόλας ότι μου αρέσει ο Ευρωπαϊκός κινηματογράφος. Φτού μου! (εντωμεταξύ έχει γούστο να είναι καμιά δημοφιλής αμερικάνικη η ταινία και να χοντροφάω τα μούτρα μου με τις δηλώσεις που έκανα)...[/quote'] μπα, αυτη τη φορα μαλλον την γλυτωσες, προς μεγαλη μου απογοητευση....αλλα θα σε κανονισω καποια στιγμη και σενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Exmmmmi deuteri mou vazei mia ...fovamai re mpampi...Eraserhead ypopsia?(alla tin 1i den tin thymamai) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 γιατι ωρε μητσο φοβασαι; εχω δειξει δειγματα υπουλης συμπεριφορας στο παρελον; Mπα υποψιαζομαι οτι δεν θα την εχεις δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 The Dark Side of the Moon? Μηπως η αυτοβιογραφια του Armstrong?! theobabis θα με βοηθησεις με αυτο το μεγαλο δηλημμα?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 προτιμω να σε βοηθησω στο διλημμα της πετρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μα κ εγω σε αυτο εκανα αναφορα αλλα ηθελα να δω αν σκεφτεσαι οτι σκεφτομαι (Pinky ) κανενα hint θα ειχατε την ευγενη καλοσυνη να μας δωσετε?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 αντε να σας δωσω ενα ακομη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα