Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Γιατι ενω κατι μεσα μου μου λεει Buñuel νομιζω οτι θα εκτεθω...?Αφου θα εκτεθω ας πω κ μια ταινια για τον λιθοβολισμο.... El Angel Exterminador? (αν κ δε θυμαμαι καμια τετοια σκηνη!) Εκτέθηκε! Εκτέθηκε! Ηιντ: Ούτε σε αυτή αλλά ούτε και σε άλλη ταινία του πρωταγωνιστή είναι εύκολο να βρεις ss χωρίς τον ίδιο μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 tipota me buster keaton? Sherlock Jr? cheers (an einai as ektethw ki egw loipon) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μετα το hint αν δεν ηταν ασπρομαυρη θα ελεγα οτι ειναι ταινια του Hanks! Na βλεπαμε κ καμια αλλη SS? Το General δε πρεπει να ειναι σιγουρα...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Emena apo tin perigrafi se Orson Welles mou kanei alla fey,den mourxetai analogi skini toulaxiston apo Citizen Cane i 3rd man pou taxw pio prosfata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 paides egw paw gia nani, eimai kourasmenos! goodnight 2 all kali synexeia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FILIM0N Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Paren8esh: To kserete oti auto to topic exei tis perissoteres apanthseis se olo to forum tou insomnia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Αυτο να το θεωρησουμε ως καλο επειδη εχει συμμετοχη κ οι συμμετεχοντες κινηματογραφικες γνωσεις ή ως κακο επειδη ειμαστε τοσο ασχετοι με κινηματογραφο που μας παιρνει πολλα posts για να βρουμε μια ταινια?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godfath3r Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Paren8esh: To kserete oti auto to topic exei tis perissoteres apanthseis se olo to forum tou insomnia? Nαι,αυτό είναι το μεγαλύτερο τόπικ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Logiko,den exei na kanei me sygekrimeni tainia i me sygekrimeno erwtima or anything pou molis apantithei na xrisimeuei mono ws arxeio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Λοιπόν, πιο κοντά στο να το βρει έφτασε ο Akujin. Η επόμενη ss νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ. Αυριο (μάλλον κατα το μεσημεράκι) θα πέσουν τρελές βοήθειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Ας ξαναρισκαρω αυτη τη φορα με..... The Circus του τεραστιου Charles Chaplin! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 vsls, you got it this time! Νομίζω ότι η δεύτερη ss ήταν καθοριστική. Ο τεράστιος Charlie Chaplin indeed! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Thx Manuel! Λιγο το hint λιγο η SS ολα βοηθησαν! Ετσι το παιχνιδι θα παραμεινει σε Θεσσαλικα χερια κ φυσικα σε ασπρομαυρο Η SS πιστευω οτι δινει αμεσως την ταινια αλλα παντα ηθελα να τη βαλω! Αν στην απιστευτη περιπτωση δεν βρεθει με τη μια, θα πεσει κ βοηθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper_206 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Pali aspromavra re vsls??? :| Mipws einai to "Π" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 αν και το έχω δει μόνο μια φορά και πριν πολλά χρόνια και ΔΕΝ μου είχε κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση*, μήπως είναι "το μωρό, η Ρόζμαρυ"; Ε, λάθος, εννοούσα "το μωρό ΤΗΣ Ρόζμαρυ". *προσωπικά, πολύ περισσότερο μου άρεσε "ο Ένοικος" από τις τρεις ταινίες του Πολάνσκι με διαμερίσματα (η τρίτη είναι η "αποστροφή"). Τις είχα δει μάλιστα και τις τρεις πακέτο, μέσα σε μια εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα