konnak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 ps προς θεου konnak, τη λεξη ghost δεν την εχεις ακουσει; :-? Ναι, αλλά έχω 4 χρόνια να κάνω φορμάτ, να μην το χαρώ;:smile: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantoleon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 What is .... "What's eating Gilbert Grape?" ???!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 να χαρεις konnak, να χαρεις, εδω χαιρεται ο dr.claw που δε τη βρηκες με τη πρωτη, εσυ να μη χαρεις; try harder pantoleon Παιδες sorry αλλα θα υπαρξει μια μικρη καθυστερηση νεας φωτο, ελπιζω να το δειτε ως challenge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Α, όσο για την ταινία, είμαι σίγουρος ότι την έχω δει theoteaser, αλλά ευτυχώς θα φύγω σε λίγο, οπότε δεν θα πετύχεις τον σκοπό σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Στηριζομαι στο οτι θα σε τσιγγλαει η απορια ολο το τετραημερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 egw ap'tin alli, lew na to paiksw dim_b (kata theobabi euaggelion) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Ναι, αλλά έχω 4 χρόνια να κάνω φορμάτ, να μην το χαρώ;:smile: almost same deal mate. (3y actually) otan tha kanw ki egw twra prosexws: it must be olDsKool akou ghost.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 You have still much to learn my young Padawan, to become a dim_b Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mert Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Lost in La Mancha.Γραφω και το κλασικο δεν εχω να βαλω screenshot οποτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 GRRRRRRRRRR.... και έλεγα ότι κάτι μου θυμίζει (ήθελα να πω Monty Pythons αλλά δεν έμοιαζε γιά τόσο παλιό ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 GRRRRRRRRRR.... και έλεγα ότι κάτι μου θυμίζει (ήθελα να πω Monty Pythons αλλά δεν έμοιαζε γιά τόσο παλιό ). axaxaxaxxaxaxaxax καιρος ηταν να αποκαλυφθει επιτελους και ο αρχιμαφιοζος nice mert To καλο της ταινιας ηταν οτι στο βιογραφικο του depp στο imdb αναφερεται μονο στα Miscellaneous Crew - filmography Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Τι εγινε βρε παιδιά; Δεν παίζουμε πια; Ή φύγατε όλοι για τα τριήμερα; Αν δε δω κίνηση, θα βάλω το βράδυ. ΥΓ. Εγώ μόλις έκανα φορματ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Manuel my friend pou xeis kairo na valeis SS go ahead and vale, mia dikia sou koultoure Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Ιδού λοιπόν. Αργότερα θα πέσουν βοήθειες αν χρειαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Γιατι ενω κατι μεσα μου μου λεει Buñuel νομιζω οτι θα εκτεθω...? Αφου θα εκτεθω ας πω κ μια ταινια για τον λιθοβολισμο.... El Angel Exterminador? (αν κ δε θυμαμαι καμια τετοια σκηνη!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα