konnak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 ps προς θεου konnak, τη λεξη ghost δεν την εχεις ακουσει; :-? Ναι, αλλά έχω 4 χρόνια να κάνω φορμάτ, να μην το χαρώ;:smile:
pantoleon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 What is .... "What's eating Gilbert Grape?" ???!!!
theobabis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 να χαρεις konnak, να χαρεις, εδω χαιρεται ο dr.claw που δε τη βρηκες με τη πρωτη, εσυ να μη χαρεις; try harder pantoleon Παιδες sorry αλλα θα υπαρξει μια μικρη καθυστερηση νεας φωτο, ελπιζω να το δειτε ως challenge
konnak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Α, όσο για την ταινία, είμαι σίγουρος ότι την έχω δει theoteaser, αλλά ευτυχώς θα φύγω σε λίγο, οπότε δεν θα πετύχεις τον σκοπό σου...
theobabis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Στηριζομαι στο οτι θα σε τσιγγλαει η απορια ολο το τετραημερο
Akujin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 egw ap'tin alli, lew na to paiksw dim_b (kata theobabi euaggelion)
Akujin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Ναι, αλλά έχω 4 χρόνια να κάνω φορμάτ, να μην το χαρώ;:smile: almost same deal mate. (3y actually) otan tha kanw ki egw twra prosexws: it must be olDsKool akou ghost....
theobabis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 You have still much to learn my young Padawan, to become a dim_b
mert Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Lost in La Mancha.Γραφω και το κλασικο δεν εχω να βαλω screenshot οποτε....
dim_b Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 GRRRRRRRRRR.... και έλεγα ότι κάτι μου θυμίζει (ήθελα να πω Monty Pythons αλλά δεν έμοιαζε γιά τόσο παλιό ).
theobabis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 GRRRRRRRRRR.... και έλεγα ότι κάτι μου θυμίζει (ήθελα να πω Monty Pythons αλλά δεν έμοιαζε γιά τόσο παλιό ). axaxaxaxxaxaxaxax καιρος ηταν να αποκαλυφθει επιτελους και ο αρχιμαφιοζος nice mert To καλο της ταινιας ηταν οτι στο βιογραφικο του depp στο imdb αναφερεται μονο στα Miscellaneous Crew - filmography
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Τι εγινε βρε παιδιά; Δεν παίζουμε πια; Ή φύγατε όλοι για τα τριήμερα; Αν δε δω κίνηση, θα βάλω το βράδυ. ΥΓ. Εγώ μόλις έκανα φορματ.
Akujin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Manuel my friend pou xeis kairo na valeis SS go ahead and vale, mia dikia sou koultoure
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Ιδού λοιπόν. Αργότερα θα πέσουν βοήθειες αν χρειαστεί.
vsls Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Γιατι ενω κατι μεσα μου μου λεει Buñuel νομιζω οτι θα εκτεθω...? Αφου θα εκτεθω ας πω κ μια ταινια για τον λιθοβολισμο.... El Angel Exterminador? (αν κ δε θυμαμαι καμια τετοια σκηνη!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα