dim_b Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 The Right Stuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 αντε Δημητρη ακομη; το εχω συνηθησει βρε Μητσο το path. ταξινoμημενες στα φακελακια οι φωτος, χωρις banners και βλακειες που συναντησα στο photobucket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Με μιά δωρεάν εγγραφή στο imageshack, σου εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει με thumbnails και τον κώδικα γιά να κάνεις κατευθείαν copy/paste σε forum Επιπλέον, έχει και ένα tool που σου επιτρέπει να ανεβάσεις μιά φωτογραφία χωρίς να μπεις στο site, κάνοντας απλά δεξί κλικ στο αρχείο. Ακόμα να πειστείς; Επιστρέφω σε λιγάκι με screenshot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper_206 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 O Woody Allen einai o aristeros dim_b ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Όχι. Άλλη μια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 μιας και μου θυμιζει τον williams ας τζογαρω με το one hour photo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Τζογάρισε ξανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 αυτη η σκηνη μου φερε κατι απο harlem nights, αλλα οι αλλες δυο δε βλεπω πως κολλανε i need to think more... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Ελπίζω να βοηθάει αυτή γιατί δεν έχω άλλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 ωχ, αυτη η ανεση με την οποια ποσταρεις τις φωτο dim με κανει και ανυσηχω. Σα ψαρι στα διχτυα νιωθω. Δε θελω να πιστεψω οτι την εχω δει, ποσο μαλλον οτι την εχω βαλει κιολας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 ωχ' date=' αυτη η ανεση με την οποια ποσταρεις τις φωτο dim με κανει και ανυσηχω. Σα ψαρι στα διχτυα νιωθω. Δε θελω να πιστεψω οτι την εχω δει, ποσο μαλλον οτι την εχω βαλει κιολας... [/quote'] is this what we call ''the after-shock'' or what? as for the movie, i got nothin' cheers+goodnight2all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 αστα να πανε aku... εχω ανοιχτει τοσο που ετοιμος ειμαι να φτιαξω νεο user name για να τζογαρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Είναι το Out of Sight (Εκτός Ελέγχου) του Σόντεμπεργκ, με Κλούνεϊ και Λόπεζ. Και γαμώ τις ταινιούλες. I hate to do this, αλλά δεν μπορώ να βάλω, στήνω το σύστημα μετά από (προγραμματισμένο) format και δεν προλαβαίνω. Όποιος theobabis θέλει βάζει ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 ο κυριος το ΄πιασε το ψαρι, εσεις; ps προς θεου konnak, τη λεξη ghost δεν την εχεις ακουσει; :-? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα