Chinaski Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Mallon eukolo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godfath3r Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Ο Νicolas Cage είναι αυτός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chinaski Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Nope....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Chinaski, ελπιζω να μου επιτρεπεις να βοηθησω λιγακι, αλλιως οποιος θελει βαζει sorry για το format, δε μου βγαινει σωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chinaski Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Den einai to Clerks file? Sugnomi alal den katalabaino ti les, kai den mporo na do tin photo pou ebales. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godfath3r Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Oύτε εμένα φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bovary Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Είναι καιρός που παρακολουθώ το παιχνίδι και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω πώς να στείλω photo και κάθε προσπάθειά μου έχει αποτύχει μέχρι τώρα. Ντρεπόμουν... παρ' όλα αυτά να ρωτήσω. Η επιθυμία μου όμως να πάρω μέρος στο παιχνίδι με κάνει απόψε να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει εξηγώντας μου τον τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godfath3r Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι Bovary...Είμαστε το πιό φιλικό comunity ολόκληρου του internet (πλακίτσα!) Όσο αναφορά αυτό που ρωτάς είναι απλό.Αν φτιάξεις ένα account στο http://photobucket.com/ μπορείς να ανεβάζεις εκεί φωτογραφίες και το ίδιο το site σου δίνει και τον bbcode για να μπορείς να τις βάζεις και στο φορουμ. Σε μορφή δηλαδή > [im]http://photobucket.eikona.jpg[/img] ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bovary Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Έπρεπε μάλλον να είχα ρωτήσει από καιρό. Ειλικρινά, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godfath3r Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Έπρεπε μάλλον να είχα ρωτήσει από καιρό. Ειλικρινά, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Anytime... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Αν φτιάξεις ένα account στο http://photobucket.com/[/url'] μπορείς να ανεβάζεις εκεί φωτογραφίες... Μπάμπη, ακουυυυυς; Μάλλον το pathfinder τα έχει παίξει πάλι, οπότε θα ήταν καλή ιδέα να το εγκαταλείψει και ο τελευταίος "οπαδός" του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 οχι ρε γμτ, sorry παιδες ναι το clerks ηταν, απλα Chinaski ειπα να σε βοηθησω λιγο με την ταινια που εβαλες. Τη ξανανεβαζω για αρχη εδω, και φτιαχνω το λογαριασμο στο photobucket. bye bye path edited 9/2/07 αφαιρεθηκε η φωτο που υπαρχει και στο ποιο πανω ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 και αλλη μια για να τσεκαρω το photobucket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 να δωσω και αλλη μια σε σωστο format - at last(!) - για να τσεκαρω και το path που φαινεται να συνηλθε και που σκεφτομαι να του δωσω ακομη μια ευκαιρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 ti path re babi?Pigene http://imageshack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα