Akujin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 start the hints fenetai oligon klassiko, maybe not, pantws den to exw dei mallon: elpizw diladi giati pleon den kserw ti mporei na etoimazeis! PS: tsekare to sta sigoura to barry lyndon, einai tainiara, tha sou aresei sigoura. exei flegma +tha goustareis
theobabis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 αντε να σου δωσω μερικα hints - ναι ειναι "ολιγον" κλασικο - δεν το ειχες δει καποτε, αλλα ανεφερες οτι σκοπευες... To lyndon το εχω παραγγειλει απο την ανιψουλα μου, αλλα την επιασαν στο τελωνειο και δεν την εχουν αφησει εδω και κανα τριμηνο.... :-?
theobabis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 ελπιζω να μην εισαι τοσο υπουλος οσο φαινεται ...
Akujin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 we are not so different you and I to the SS: 12 angry men? akomi den to exw dei pantws auto. opote stin tyxi. you got me!
theobabis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 you bet i did yap, 12 angry men, that's the one
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Πολυ μικρη φωτο....Κατι σε μεγαλυτερο ?
Akujin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 sorry gia to megethos(kati pou den mporw na ftiaksw twra) parte omws alli mia mikri se megethos SS
theobabis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 μου ταιριαζει πολυ για brazil Και δε τολμαω να το τσεκαρω, γιατι δε θελω να ξαναδω ποτέ σκηνη αυτης της ταινιας, φοβουμενος οτι θα χασω τη μαγεια... :-?
Akujin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 wraios. kai epeidi to vrikes+giati symfwnw s'auto pou les cheers mate
theobabis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 λεω να αφησω αυτη τη φορα καποιον αλλο να βαλει, με την ελπιδα να μη προλαβει ο konnak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα