theobabis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Kαιρος δεν νομιζετε οτι ειναι να βαλουμε κατι δυσκολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Re seis,pws anebazete?Ekana 4-5 frames capture apo powerdvd alla ta jpeg vgikan 1,18MB enw to pathfinder me afhnei mono 1MB.Kamia idea? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 to powerDVD apo default kanei capture se .bmp checkare ta arxeia sou , einai standar .bmp kanta convert (px me ACDSee) kai anebase ta kanonika! for the record: pali de xerw ti tainia! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Sorry βρε predator για την επιλογη, αλλα ειπα να τεσταρω μια φορα και τους cinefil. Επιτρεψε μου σε παρακαλω να περιμενω λιγο ακομη μεχρι να προσφερω βοηθεια. :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Κάτι μου λέει (νομίζω τουλάχιστον ότι κάτι μου λέει...). Αν υπήρχε και κάποιο άλλο screenshot... Και με "screenshot" δεν εννοώ εστίαση σε φλυτζάνι του καφέ, εννοώ κάτι ουσιαστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Θα επρεπε να σου λεει... Οπως θα επρεπε να λεει και στον Καιζερ, ο οποιος μερικα ποστ πιο πριν ειπε: 7 Posted: Tue Aug 10, 2004 11:05 pm (pesmou oti den einai Mulholland drive giati tha me bannarei o skylos pou den thymamai 101% an einai skhnh apo tainia tou Theou) To ερωτημα τωρα ειναι αν πρωτου τον banαρεις θα επρεπε να banαρεις πρωτα τον εαυτο σου, για αυτα τα μεγαλεια... :mrgreen: p.s απο απορια, αν ποσταρα το παρακατω, δε θα το ευρισκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 nai mwre ,alimono , kalo einai na kalyf8oun oloi! oso gia to "screenshot" mia xara egw blepw ton protagwnisti k oxi flitzani kafe! (exw k meiwpia blepete! :P ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 @ theobabis: Τώρα μπορώ να πω ότι ειναι το Mullholand Drive. Αλλά προηγουμένως, ο τύπος δεν μου έλεγε ΤΙΠΟΤΑ. Σε ποιά περίπου σκηνή εμφανίζεται ω θεομπαίχτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 ειναι ο ταξιτζης ps και αν παρατηρησεις τη πρωτη φωτο, φαινονται αριστερα του, λιγο τα μαλλια της harring Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 telika akoma kai ena flitzani kafe mporei na dwsei fws sto tounel! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 ναι, αν λεγεσαι pd φλερταρεις μονιμα με τετοιες ατυχιες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 theobabis, βάλε άλλη ταινία, δεν μπορώ να βάλω screenshot αυτή τη στιγμή (δεν είμαι στον υπολογιστή μου, δεν έχω πρόχειρη την συλλογή των DVD). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 na proteinw na mpei kati oxi sinefil ayth th fora!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Θα ψαξω να βρω κατι. Αν καποιος εχει ηδη, feel free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Θελω να πιστευω οτι τη παρακατω την εχετε δει οι περισσοτεροι. Και ναι, δεν ειναι cinefil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα