theobabis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Spiderman 2? Όχι για κανέναν άλλο λόγο, απλά θυμάμαι τους comic-like τίτλους αρχής... εσυ ετοιμασου να κλαψεις
konnak Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Ε, αν είναι το 1, δεν πιάνεται; Αν δεν είναι, μην το σχολιάσεις....
theobabis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Οριστε η ευκαιρια σου να σωσεις την παρτιδα
konnak Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μπα, δεν το 'χω, πάω και 'γω για ύπνο. Να βρικολακιάσεις ρε! EDIT: pierrot le fou Ooh my god! Shame on me!
theobabis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 υπουλο πλασμα, σου αξιζε ποιο δυσκολη δευτερη φωτο. εγω φταιω που ειμαι ευγενικος και καλοσυνατος ciou konnak
Akujin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 epitelous, kai ligos Godard eyge theobabi gia tin epilogi as synexisoume poiotika+pali, nyxtopoulia mou * kati mou leei oti exei ksanampei, alla variemai tetoia wra na kanw opoiodipote search -an exei ksanampei ontws, 99% prokeitai gia douleia theobabi * an oxi tote mallon einai arketa dyskolo SS+peite mou prin paw gia nani na valw ena a lot easier one -cheers @theobabis: olokliri anna karina prama kai mou ekanes SS ton belmondo! ts ts ts. no excuse...
theobabis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 θελω να πιστευω οτι δεν εχω βαλει τιποτα τετοιο, αλλιως θα με παρει και θα με σηκωσει παλι Ειχα καποια screenshots της, αλλα ηταν ολα τοσο χαρακτηριστiκα...
GRGION Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Πιστευω οτι ειναι το "Barry Lyndon" και αν ειμαι σωστος παραχωρω τη σειρα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα