KaizerSoze Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 the undertaker doesn't post ss ,as valei allos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 ας ξεςκινησουμε οπως παντα με κατι δυσκολο thanx για τις ευχες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sanctu82 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Ego pantos den mporo na tin do... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Παραξενο μου φαινεται. Εκανα οτι κανω τοσο καιρο. Καποιος αλλος με το ιδιο προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 oxi..mia xara fainontai..apla de kseroume poia tainia einai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 πολυ χαιρομαι και για τα δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 gmt... την έχω σίγουρα δει αλλά δεν μπορώ να βρω ποια είναι... Ειδικά το 50αρικο στο ποτήρι... γκρρρρρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 να βοηθησω τοτε λιγο ακομη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 kati mou thimisan oi 2 teleutaies kiomos den tin vriskw.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Στάνταρ την έχω δει και στάνταρ μου άρεσε πολύ, αλλά ο theobabis θέλει να μας βασανίζει σιγά σιγά...Είμαι σίγουρος ότι κάθεται στην καρέκλα του (όπως ο κακός στον αστυνόμο Σαΐνη) και γελάει αυτάρεσκα σε κάθε post του στυλ "την έχω δει", "εδώ το έχω να την βρω", "οι φωτο μου θυμίζουν κάτι σίγουρα", κτλ. Οπότε επίσημα δεν έχω ιδέα ποια είναι και οι φωτο δεν μου θυμίζουν κάτι, για να μην του δώσω την ευχαρίστηση, αλλά ανεπίσημα περιμένω την επόμενη φορά που θα έχω εγώ την υποχρέωση να βάλω ss, και μετά από προσεκτική μελέτη όλων των post του theobabis στον Κινηματογράφο, θα προσπαθήσω να τον βασανίσω και εγώ λίγο...;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Πολυ πετυχημενο. Αυτη ακριβως η εικονα μου δημιουργηθηκε κι εμενα στο μυαλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Πολυ πετυχημενο και πολυ αληθινο να προσθεσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δεν με νοιάζει αν θα γίνω ρεζίλι...Πορφυρά Ποτάμια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα