theobabis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Για να βουτηξουμε στα αχυρα, μπας και τη βρουμε Iedereen beroemd?
dim_b Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Άντε, άλλη μία και αν δεν το βρείτε μέχρι το μεσημέρι θα το πάρει το ποτάμι...
Hal9000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Elizabethtown To πρωί θα βάλω και τη δικιά μου Photo
Akujin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 gia pes dim? itan kalo? aksizei na pw kamia kali kouventa ston theio?
dim_b Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Εμένα μου άρεσε (αν και μου τη σπάει ο Orlando Bloom). Δεν είναι τίποτε το καταπληκτικό, αλλά ο Cameron Crow έχει τον τρόπο να φτιάχνει ωραίες ταινίες, ακόμα και αν το σενάριο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ίσως είναι ο τρόπος που συνδιάζει μουσική και εικόνες. Την είχα δει ένα απόγευμα στο Village σε πολύ prive προβολή (εγώ, ο μηχανικός προβολής και 3-4 ακόμα ) και θέλω να την ξαναδώ αυτές τις μέρες μιας και μου την έστειλε ο θείος.
Hal9000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Περίμενα κάτι καλύτερο. Η μουσική αν και ωραία δε κόλλαγε συνέχεια με τη ταινία όπως στις προηγούμενες του ταινίες. Ο Orlando δε νομίζω να ήταν και η καλύτερη επιλογή για τη ταινία αυτή. Βάζω κάτι εύκολο
Hal9000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 νομιζω οτι ειναι το jarhead...ε? Απόλυτα σωστός
john1987 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 παιδια να βαλει καποιος αλλος κ μετα εγω,για να προχωρησει το παιχνιδι μεχρι να βρω...
DimAslan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Οκ, βάζω κάτι εύκολο (θα το βρείτε με τη μία πιστεύω)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα