HellasVagabond Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Οταν ποσταρετε μην κανετε EDIT στο παλιο γιατι δεν ερχεται ειδοποιηση παιδια. Παντως ναι το Spawn λεω πως ειναι και εγω.
pantoleon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Ναι παιδιά,σόρρυ αν σας καθυστέρησα (που δεν το νομίζω). Πράγματι αυτό είναι. Μπράβο stranger_77x. Ευτυχώς γιατί ήμουν μακρυά από τον υπολογιστή κι ανησυχούσα ότι σας κρέμασα. Αν γίνει ποτέ κάτι τέτοιο κι αργήσω απλά αγνοήστε με. Ευχαριστώ.
theobabis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Aμαν παραπονιαρη...αλλα τι να κανω, δε μπορω να σου αρνηθω. Ηere you are
theobabis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 nope, try harder Σας εγκαταλειπω για την ωρα και επιστρεφω με νεα φωτο το βραδακι.
theobabis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 αν και τωρα που το σκεφτομαι, αφου δε το βρηκατε μεχρι τωρα, δε βλεπω αυτη η φωτο να βοηθαει και πολυ... τεσπα, για να δουμε
Akujin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 na poume ki allo ena tou fritz lang: M (mias kai vlepw M sto xeri, mias kai den to exw dei, mias kai den dineis hints )
theobabis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 αχ... και ετρεφα την κρυφη ελπιδα καποιος να δωσει λαθος ταινια τη στιγμη που ο τιτλος εχει δωθει ... bad luck, next time
Akujin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 ma den exeis varethei na stineis pagides?!
Akujin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 dyskolo to proigoumeno SS. not this one, however...
dim_b Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 About Schmidt Το είχα βάλει και εγώ πρόσφατα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα