Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: "Βρες την ταινία"

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• theobabis

1786

• Akujin

1532

• vsls

1194

• the_end

852

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ας σας δώσω και τους πρωταγωνιστές μήπως και το βρείτε αλλά μάλλον δεν το χει δει κανείς! Τι να πω? :P

Λέω αν δεν βρέθει μέχρι αύριο το μεσημέρι να το πάρει το ποτάμι για να συνεχιστεί το παιχνίδι...

509831

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνεχίζω:

Από άνιμε πώς τα πάτε?

Ένα εύκολο για όσους το έχουν δει:

anime19jv.jpg

(Κάπως έτσι πιάσανε την ιδέα για τα "chocobo" για το Final Fantasy 7 (απ'τα καλύτερα παιχνίδια, ακόμα, για PSX).

Όχι,σόρρυ και πάλι.

Βοήθεια πρώτη: Είναι του Χαγιάο Μιγιαζάκι (επίτηδες στα ελληνικά)

Βοήθειες 2-4: Φώτος 2ων χαρακτήρων κι ενός μαχητικού.

anime48iw.jpg

anime68uo.jpg

anime53tk.jpg

Το μεσημέρι στις 13:30 θα δώσω και τα τελευταία "κλούζ" και στις 17:30 το απόγευμα την απάντηση για να συνεχίσει το παιχνίδι:

Την πρωταγωνίστρια και την τελική σκηνή.

Δεν πολυβλέπετε άνιμε,ε?Σας έπιασα!!!Χα!

Το συγκεκριμένο είναι απ'τα πολύ καλά και το πρώτο καλό που είδα στην ζωή μου αν και τότε δεν το ήξερα.

Για όσους βαριούνται,ας μην διαβάσουν το παρακάτω:

"Ήμουν 8-10 και είχα πάει με τον παππού να διαλέξω ταινία να δούμε όλοι μαζί σάββατο βράδυ.Σαββατοκύριακο,κοντά στις γιορτές των χριστουγέννων.Στο παλαιό φάληρο τότε.Τα βίντεοκλάμπ στα χάι τους.

Μετά από λίγο ψάξιμο το έπιασε το μάτι μου.Είχε ένα ωραίο εξώφυλλο και ο τίτλος στα ελληνικά, αλλά και το εξώφυλλο, δήλωνε περιπέτεια στους αιθέρες.

Επίσης έμοιαζε με ταινία με ανθρώπους.Όχι κινούμενο σχέδιο.Το οπισθόφυλλο πρέπει να το έδειχνε αυτό αλλά εγώ δεν είχα ξαναδει άνιμε κι έτσι μαγεύτηκα και το πήρα.Όχι,ο παππούς δεν είχε λόγο.Μου έκανε το χατήρι ως συνήθως.Αφήστε που του άρεσαν και τα γουέστερν κυρίως...

Ε,λοιπόν έφαγε μια ξενέρα ο πατέρας μου!!!Με ξέχ*σε αλλά του εξήγησα τι γινόταν με το εξώφυλλο (αλλά όχι το οπισθόφυλλο) κι έτσι ηρέμησε.Παρ'όλ'αυτά (μυστήριοι που ήταν οι μεγάλοι!!!),παρόλο δλδ που δεν είχαν άλλη ταινία να δουν (ΕΡΤ1,ΕΡΤ2 μόνο τότε...ΦΡΙΚΗ!!!!) ΔΕΝ κάθησαν να το δουν.Κακό δικό τους.

Επίσης εκείνη την εποχή αν θυμάστε έπαιζε η κρατική καμπαμαρού,ρόμποτεκ,θάντερκατς,(παράλληλα με φρουτοποία,θέατρο σκιών,εκείνες τις απαίσιες ελληνικές κούκλες με μυθους του αισώπου και παραμύθια,σαρανταποδαρούσα,μάπετ σόου,το άλλο μάπετ με το κίτρινο πουλί και τον γίγαντα που οι καλοί ήταν μικροί και ζούσαν στους υπονόμους,σουσάμι-για_τα_τρίχρονα-άνοιξε και μετά τα ιδιωτικά θάντερκατς και ντακ-τέηλς,κλπ,κλπ Κι όποιου του έκοβε να πιάσει κανα κανέλι στις αρχαίες τηλεοράσεις τότε (δεν ήταν και δύσκολο αν είχες το "μαμούνι") ,MTV,Sky,και κάποιο άλλο αγγλικό που είχε πρωινό μίκυ μάους κλάμπ και κάποια άλλα με σκηνικό ένα κίτρινο υποβρύχιο,παιχνίδια και κινούμενα σχέδια (το αυθεντικό Addams Family πχ).

[...]"

Σόρρυ για την αναδρομή,έτσι,μου βγήκε.Όποιος δεν ήθελε ας μην το διάβαζε.

Α!Και θυμήθηκα να σας ρωτήσω και κάτι:

Εκείνη την εποχή ('85-'90) κυκλοφορούσε στα βίντεοκλαμπ,σε 2 βιντεοκασσέτες,ένα άνιμε που είχε θέμα μια σχολή "κακών" που εκπαίδευε άτομα με ισχυρές ψυχικές δυνάμεις και είχε σαν κεντρικό ήρωα ένα τύπο με πράσινα μαλλιά.Ο τίτλος έλεγε "σούπερμαν" νομίζω κι έτσι είναι δύσκολο να το βρω τώρα.Υπαρχηγός ήταν μια γυναίκα.Όμορφη,τίμια,αλλά κακή.Το γυρίζει στο τέλος και βοηθά τον ήρωα (ο οποίος δεν παίρνει το "κορίτσι",μια "καλή" κοπέλα που εκπαιδευόταν στην σχολή,στο τέλος αλλά ένας άλλος τυπάκος,νορμάλ,που είχε ασχοληθεί να βρει τον ήρωα που φύλαγε πρόβατα!!!!!!) και το πληρώνει με την ζωή της βέβαια.Ο αρχικακός είναι ένας εγκέφαλος+μάτια, σε μια ενισχυμένη ρομποτική γυάλα που πέραν από τις υπερδυνατές ψυχικές δυνάμεις του έχει και δύο μεγάλα μυτερά έμβολα στην γυάλα/αναπηρική καρέκλα.

Με τόση περιγραφή είναι αδύνατο να το έχει δει κάποιος και να μην το θυμάται.

Θα ήθελα να μου πείτε αν μπορείτε πώς λέγεται αυτή η ταινία στα ξένα,μπας και τη βρω.

Αν κάποιος πιστεύει ότι κάτι απ'αυτά που έγραψα δεν ανήκει εδώ,ας το πει να τα βάλω σε δικό τους τόπικ,όπως και θα κάνω αν δεν μπορείτε να με βοηθήσετε.

Σας ευχαριστώ όλους για την υπομονή και την ανοχή σας.

Φιλικά,παντολέον.

Μα αυτό βγήκε τώρα βρε!Δεν διαβασες τα χίντς μου φαίνεται.

Άμα είναι να πιάσεις όλες του χαγιάο,άστο να το χαρεί να το βρει κάποιος που το'χει δει (λέω'γώ τώρα... :) )!

Καλή προσπάθεια αλλά όχι!

Οι πρωταγωνιστές (άμα δεν το βρείτε και τώρα καληνύχτα!Πείτε μου άμα είναι να μην ξαναποστάρω άνιμε):

anime32pv.jpg

anime20tu.jpg

anime74zm.jpg

Έχετε ως τις 20:30 οπότε και θα βάλω άλλη ταινία.Με ανθρώπους...

Κατι σε Οδυσσεια του Διαστηματος μου φερνει ..

Υ.γ. Αν και μαλλον κακως μου φερνει .., ψαχνοντας για την Οδυσσεια στο γκουγκλ , επεσα σ'αυτο το blog .

Πολυ καλη δουλεια .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...