theobabis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 EXSARXEIA CITY, welcome to the club... get shorty part 1a get shorty part 1b get shorty part 2a get shorty part 2b Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δε μου λες στο part2 ποια ταινία είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 απο το get shorty ολες οι screenshots... αυτο και αν ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδή εσύ θυμάσαι όλες τις ταινίες που έχουν μπει στις προηγούμενες 476 σελίδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Στις 476 προηγουμενες σελιδες οχι, στις πρωτες 475 ομως ναι. Σοβαρα τωρα, απο τις ταινιες που εχω και παιζει να βαλω, θεωρω σχεδον δεδομενο οτι αν παω να κανω capture καποια σκηνη που εχει ηδη μπει, θα μου κανει το κλικ. Ολα αυτα στη θεωρια βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Καλά, καλά. Θα περιμένω να την πατήσεις κι εσύ και τότε θα τα πούμε (αρκεί να μην το ξεχάσω βέβαια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 To αστειο ειναι οτι εγω κινδυνευω και απο κατι αλλο πολυ χειροτερο.... Ποιο ειναι αυτο; Μα να ξανακανω capture μια εικονα που εχω ηδη βαλει στα προηγουμενα ~250 screenshots... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godfath3r Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Σημειωνε κάθε ταινία της οποίας έχεις βάλει screenshot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Προτιμω να το ρισκαρω... για να προχωρησουμε και λιγακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 one more Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 StarWars Episode V - The Empire Strickes Back (από την δεύτερη φωτό αλλά η τρίτη το έδωσε τελείως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 H πρωτη ειναι εκει που ο απογονος σου τον εχει κρεμασει αναποδα, στην αρχη.. Παντως και μονο οτι εχασες την πρωτη, θα επρεπε να ντρεπεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Αυτή τη φορά υπόσχομαι να βάλω screenshots και θα τις βάλω σήμερα το μεσημέρι. Κι επειδή έχω πολύ πράγμα να βάλω, λίγη υπομονή. Θεομπαίχτη, θα τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή και θα μετανιώσεις για όλα όσα λες. Θα μετανιώσεις που με γνώρισες - αν δεν το'χεις κάνει ήδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Ωχ, παλι θα βαλτωσει το παιχνιδι οπως το διαστημοπλοιο του luke στο Dagobah Οσο αφορα τα υπολοιπα... StarWars Episode V - The Empire Strickes Back[/b'] (από την δεύτερη φωτό αλλά η τρίτη το έδωσε τελείως). μαθε πρωτα να γραφεις το "strike" σωστα και αρχισε να ευχεσαι να υπαρχει θεος για να εχει και για τα υπολοιπα, αλλιως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα