EXARXEIA_CITY Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Η μεγάλη απόφραξη Σωστα ! Συνεχίζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Μιας και είμαι στη δουλειά, μέχρι το απόγευμα δεν μπορώ να βάλω. Αν κάποιος άλλος θέλει, βάζει και εγώ επιφυλάσσομαι του δικαιώματός μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Μιας λοιπόν και το ρίξαμε στον ποιοτικό κινηματογράφο, για πάμε με άλλη μία (αν δεν φαίνεται εδώ είναι το link... http://server1.pictiger.com/img/20452/movies-and-television/xaxaxa.php) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Κάτι μου θυμίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Άλλη μια με πιο γνωστούς πρωταγωνιστές αυτή τη φορά... (αν δεν φαίνεται) Λογικά τώρα είναι πιο εύκολη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Ματωμένα όνειρα ? Ο Σουγκλάκος είναι αυτος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δεν είναι αυτό... Όντως ο γίγαντας (της πάλης και του κινηματογράφου... λέμε τώρα...) Απόστολος Σουγκλάκος είναι αυτός. Ο άλλος είναι ο Νίκος Τσαχιρίδης ("Θεός")... Απόγευμα θα δώσω και άλλη ss. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Η επιστροφή των καθαρμάτων ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Yeap Συνεχίζεις, ίσως με κάτι πιο "σοβαρό"... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 ok ! >>>> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bovary Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Είναι από το "Stalker" του Tarkowski; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Είναι από το "Stalker" του Tarkowski; Ναι ! go on... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Aναρωτιεμαι, δυσκολο ειναι κανεις πρωτου βαλει screenshot, να ελεγξει πρωτα τι εχει μπει στις προηγουμενες 475 σελιδες; Mα που ειναι επιτελους αυτος ο mod να επιβαλει την ταξη; ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Aναρωτιεμαι' date=' δυσκολο ειναι κανεις πρωτου βαλειscreenshot, να ελεγξει πρωτα τι εχει μπει στις προηγουμενες 475 σελιδες; Mα που ειναι επιτελους αυτος ο mod να επιβαλει την ταξη; ... :shock: Καλά και ακριβώς την ίδια screenshoot πήρα ? :shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Aναρωτιεμαι' date=' δυσκολο ειναι κανεις πρωτου βαλειscreenshot, να ελεγξει πρωτα τι εχει μπει στις προηγουμενες 475 σελιδες; Mα που ειναι επιτελους αυτος ο mod να επιβαλει την ταξη; ... Χαχαχαχαχαχα Και έλεγα ότι κάτι μου θυμίζει αυτή η σκηνή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα