dim_b Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Καιρό είχαμε να βάλουμε ασπρόμαυρο Γιά να δούμε αν το έχει δει κανείς αυτό...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Όχι ρε γαμώτο, κάτι μου λέει, κάτι μου λέει... :? Θα περιμένω μέχρι το επόμενο screenshot...
dim_b Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Αυτό βοηθάει; Η πλάτη που φαίνεται είναι του πρωταγωνιστή.
dim_b Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Τι έγινε ρε παιδιά; Κανείς δεν το είδε; :roll:
Akujin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 elpizw na min exeis valei clooney etsi? asxeto apla thelw na paw na to dw kai me kentrises me to B&W photography man!
dim_b Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Γιατί το ελπίζεις; Άντε, βάλε γιά να προχωρήσουμε και μην χάσεις την ταινία αν και η Odeon το έκανε πάλι το θαύμα της και παίζεται μόνο σε 2 κινηματογράφους (στην Οπερα γινόταν χαμός το Σάββατο που πήγα).
Akujin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 allo ena easy. tha speusw dim, ennoeitai! (to savvato tha to evlepa ki egw, alla i parea ithele ''pride and prejudice'', pou an kai den to perimena mou arese arketa. gia des! )
theobabis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 ε, αυτο ηταν αδικια....και να ανρωτιεμαι γιατι το google δε μου εβγαζε τιποτα, οταν εψαχνα τα αναγραφομενα της καρτελας... φρεσκο ψαρι ηταν...
Akujin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 kai to diko mou fresko psari einai alla den ''spartarei'' san tou dim!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 @ dim_b: Η δεύτερη φωτό είναι χαρακτηριστική - με τον κάθικα τον McCarthy στην αριστερή τηλεόραση... Κρίμας... Και το'δα προχθές γαμώτο... [offtopic]ταινιάρα, μου άρεσε πάρα πολύ [/offtopic]
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 kai to diko mou fresko psari einai alla den ''spartarei'' san tou dim! [img']http://www.insomnia.gr/vb3/images/smilies/icon_mrgreen.gif[/img] The Constant Gardener , πολύ καλή ταινία
vagpap Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Η μεγάλη απόφραξη (Εκτός αν είναι η άλλη μεγάλη ταινιά...) Η τηλεόραση που έγινε κουμπαράς με θήκες για ψιλά και χαρτονομίσματα... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα