theobabis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 για να προχωρησουμε λιγο απο απορια, ποσα συνολικα kb εχει καποιος διαθεσιμα για upload;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Το έργο είναι το Meaning of Life των Monty Pythons. ΥΓ: Πρέπει να το ψάξω για τα kB των upload. Καλό όμως δεν θα'ταν να χρησιμοποιούμε το http://imageshack.us ;
theobabis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Εχω συνηθισει το path αλλα σημερα κατι παιζει και δε μπορω να κανω upload... H επιβεβαιωση φυσικα περιττη....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Το απόγιομα (αργότερα) θα σας φλομώσω σε screenshots...
dim_b Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μη βάλεις άλλα screenshots γιά σήμερα. Φτάνουν αυτά
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Φτάνουν;;; Δεν βλέπω να απαντάει κανένας. (sorry ήμουν εκτός και ... :neutral: - ας βάλει κάποιος για να κυλήσει το παιχνίδι... )
hello13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 WOW !!! Το μεγαλυτερο σε διαρκεια thread σε forum που εχω δει στην ζωη μου !!! 473 σελιδες !!!
bchris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Θα αδραξω για αλλη μια φορα την ευκαιρια....
theobabis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 για να δοκιμασουμε τη τυχη μας... Family Business;
theobabis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδη τωρα με συγχωρεις, αλλα δυσκολο ηταν να αλλαξεις τη φωτο και να βαλεις μια του family business; Θα σε θεωρησω προσωπικα υπευθυνο αν τωρα τη βρει κανας pd και απο τα πολλα screenshot που βαλει, κολλησει το forum και διακοπει το παιχνιδι για καμια βδομαδα μεχρι να το επαναφερουν...
bchris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Γιατι μου εστειλες ss για να βαλω? Αφου σου ειπα δεν εχω. Αν' αυτου, παρε αλλη μια (οχι απο το family business)
bchris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Επειδη δεν βλεπω κινηση, παρτε μερικα hints και ενα ακομα screenshot. Η ταινια ειναι του 2004. Ο σκηνοθετης ειναι Αγγλος (Manchester).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα