Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• theobabis

1786

• Akujin

1532

• vsls

1194

• the_end

852

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μιας κ αναψαν τα αιματα δε μπορω να σταθω αδιαφορος! Θα παω ομως με το μερος του καημενουλη Akujin μπας κ μπει καμια ταινια της προκοπης σε αυτο το κατα τ αλλα αδιαφορο κ ασημαντο θεμα ενος τοσο ενδιαφεροντος forum!...(Αρκει βεβαια να ανασκευασει τις δηλωσεις του περι Hitch)

theobabis εχω παρομοια γυαλια αλλα σε μαυρο σκελετο, μηπως ειμαι εγω μετα απο επεξεργασια τον γυαλιων? Τι μάρκα ειναι ?

Παντως το πρωτο που σκεφτηκα ηταν Terminator αλλα δεν ειναι αυτο :mrgreen:

Δημοσ.

Το remake της ταινιας που ειχα βαλει πριν απο λιγο καιρο Mr. Deeds Goes to Town αλλα το 2002 εγινε απλα Mr. Deeds με τον Adam Sandler. Καμια σχεση με το προτοτυπο βεβαια!

Βαζει οποιος θελει!

Δημοσ.
Το remake της ταινιας που ειχα βαλει πριν απο λιγο καιρο Mr. Deeds Goes to Town αλλα το 2002 εγινε απλα Mr. Deeds με τον Adam Sandler. Καμια σχεση με το προτοτυπο βεβαια!

Βαζει οποιος θελει!

grrrme ti mia to brikes :S

eeee na loipon..

bscap0019rk.jpg

:D :D :P

Δημοσ.

Καποιος μου κλεψε το pass για το insomnia κ απο οτι ειδα μπηκε πριν λιγη ωρα μεσα κ εγραψε ενα post εδω...

Ελπιζω αυτο να ηταν το μονο κακο που εκανε κ να μη χαλασε η καλη μου φημη! Ας μεινει μεταξυ μας!

Guerriero4 thx για τα καλα σου λογια! Μια εικονα αξιζει οσο χιλιες λεξεις! Για να το ανταποδωσω απλα θα εξαπλωσω το μικρο μυστικο σου που ειναι στην υπογραφη :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...