sniper_206 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 O Nicolas Cage sto Face off einai theobabi ?? Akujin tora pou kanei kryo prepei na antekseis ti fagoura kai na foreseis
theobabis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 nope, δεν ειναι το face off...τωρα αν ειναι ο cage αυτος σιγα μη σου πω edit wild, αλλα on target Guerriero4
Akujin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 just thought it would be nice to catch that wonderful breeze now that's winter, here we go, alrighty then...
vsls Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Μιας κ αναψαν τα αιματα δε μπορω να σταθω αδιαφορος! Θα παω ομως με το μερος του καημενουλη Akujin μπας κ μπει καμια ταινια της προκοπης σε αυτο το κατα τ αλλα αδιαφορο κ ασημαντο θεμα ενος τοσο ενδιαφεροντος forum!...(Αρκει βεβαια να ανασκευασει τις δηλωσεις του περι Hitch) theobabis εχω παρομοια γυαλια αλλα σε μαυρο σκελετο, μηπως ειμαι εγω μετα απο επεξεργασια τον γυαλιων? Τι μάρκα ειναι ? Παντως το πρωτο που σκεφτηκα ηταν Terminator αλλα δεν ειναι αυτο
Akujin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 thanx vsls! gia ton A.H. apla den ektimw to gegonos oti einai dogma. cheers everybody - kales giortes...
mindtrapper Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 thanx vsls!gia ton A.H. apla den ektimw to gegonos oti einai dogma. cheers everybody - kales giortes... Then you must really hate Issac Newton cousin
vsls Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Το remake της ταινιας που ειχα βαλει πριν απο λιγο καιρο Mr. Deeds Goes to Town αλλα το 2002 εγινε απλα Mr. Deeds με τον Adam Sandler. Καμια σχεση με το προτοτυπο βεβαια! Βαζει οποιος θελει!
theobabis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 vsls, σιγα μην ησουν εσυ σε εγχρωμη εικονα.
Guerriero4 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Το remake της ταινιας που ειχα βαλει πριν απο λιγο καιρο Mr. Deeds Goes to Town αλλα το 2002 εγινε απλα Mr. Deeds με τον Adam Sandler. Καμια σχεση με το προτοτυπο βεβαια!Βαζει οποιος θελει! grrrme ti mia to brikes :S eeee na loipon.. :D
vsls Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Καποιος μου κλεψε το pass για το insomnia κ απο οτι ειδα μπηκε πριν λιγη ωρα μεσα κ εγραψε ενα post εδω... Ελπιζω αυτο να ηταν το μονο κακο που εκανε κ να μη χαλασε η καλη μου φημη! Ας μεινει μεταξυ μας! Guerriero4 thx για τα καλα σου λογια! Μια εικονα αξιζει οσο χιλιες λεξεις! Για να το ανταποδωσω απλα θα εξαπλωσω το μικρο μυστικο σου που ειναι στην υπογραφη
theobabis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 καλη σου φημη; Καλο, γελασαμε και σημερα... Aντε aku, αυτη επρεπε να την εχεις βρει με τη πρωτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα