konnak Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Επόμενη ss: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkyshit Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 η καρέκλα πάντως είναι από το Emmanuela Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Κανείς; Καμία πρόβλεψη; Και άλλη ss, ουσιαστικά την δίνω την ταινία...(αν αναγνωρίσετε κάποιον, και σκεφτείτε και λίγο την σκηνή ;-)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Play It Again, Sam? http://www.imdb.com/title/tt0069097/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Προφανώς aku, αυτό είναι. You 're next Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 sorry 4 the dealy -therefore an easy SS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 HINT 1: sas dinw ta prwta kare tis tainias HINT 2: diasimos Asiatis skinothetis HINT 3: 90s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 HINT 4: ''BMW, Clive Owen'' [prosoxi: to hint den sas odigei stin tainia pou psaxnoume] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Αν και δεν το έχω δει, μάλλον είναι το Chungking Express. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 to ''chungking express'' to eixa valei tis proalles, hehe! auti ti fora einai to ''fallen angels'' kai milame panta gia ton Wong Kar-Wai go on dim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Teleios stin tyxh... "Ka8e Kyriakh" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Άλλη μία (ο πιτσιρίκος είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας σε μικρή ηλικία)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geokon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μιλαμε τωρα με διαολοστειλες...την εχω δει στανταρ την ταινια γιατι η κουκλα μου λεει παρα πολλα αλλα εχω κολλησει!! Γμτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper_206 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Κι εγω την έχω ξαναδεί αυτή τη σκατόφατσα της κούκλας... Μα σίγουρα! Κούκλα του σατανά δεν πρέπει να είναι αλλά give it a shot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα