vsls Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Τελικα ηταν δυσκολη ταινια.... Οποιος την ""βρει"" βαζει! Ο Τιτλος Ο Σκηνοθετης κ ο Πρωταγωνιστης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper_206 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Ypothetw oti einai to Amlet sta rosika, tou Grigori Kosklieva me protagonisti ton Smoktovaski To vrika??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 edit: me prolaban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Για την ιστορια ειναι το Gamlet του 1964 σε σκηνοθεσια του Grigori Kozintsev με πρωταγωνιστη τον απιστευτο Innokenti Smoktunovsky. Κατα πολλους (αναμεσα τους κ εγω) ειναι η καλυτερη μεταφορα του Αμλετ στον κινηματογραφο ανωτερη κ απο την "θεατρικη" εκδοχη του Laurence Olivier. Νομιζω δεν εχει παιχτει καν στην ελληνικη τηλεοραση (αλλιως θα το ειχα προσεξει) αλλα κ δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να το βρει καποιος να το δει, αξιζει τον κοπο παντως! sniper_206 μιας κ ησουν αυτος που πλησιασε πιο πολυ στα ονοματα βαζεις! Ελπιζω κατι σε ασπρομαυρο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper_206 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Παίδες επειδή δε βρίσκω ασπρόμαυρο θα αργήσω λίγο να βάλω... Αν δε μπορείτε να περιμένετε ως αύριο το βράδυ ας βάλει όποιος θέλει γίατι δεν προλαβαίνω με τιποτα νωρίτερα! Μέχρι να βρω καμμιά καλή να βάλω θα ξημερώσει και αυριο έχω τρέξιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Αφού θέλετε πάλι ασπρόμαυρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 la haine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Pablo_Hasan αντι να φτιαξεις πρωινο καθεσαι κ βρισκεις ταινιες? Αλλη μια ψηφος οτι ειναι La Haine! (Αυτη τη σιγουρια μου με μια τοσο ασχετη φαινομενικα SS δεν τη εχω καταλαβει αλλα τελος παντων...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 ki egw tin psifo mou sto la haine, me prolavate agouroksypnimenoi! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 :razz: ok, kati eukolo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Κατι μεσα μου μου λεει Ed Wood (μηπως εκτεθω?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 The Nightmare Before Christmas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Τωρα που το λες dim... Σα να χεις δικιο... Επιασα παντως τον σκηνοθετη-δημιουργο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Αφού είμαι σίγουρος ότι είναι αυτό, ας βάλω μία γιά να μην καθυστερούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 ronin? :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα