dim_b Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Σιγουρα φορουσε κατι μαυρο! Χαχαχα Ναι, όπως και οι κυρίες στη σκηνή από το Jay and Silent Bob. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Κ εγω αλλα θυμαμαι απο κεινη τι σκηνη! Σιγουρα φορουσε κατι μαυρο! Χαχαχα Εγώ πάλι θυμάμαι ότι φορούσε μαύρο σε συκεκριμένο σημείο του σώματος. Στο υπόλοιπο δεν είμαι σίγουρος τι χρώμα ήταν αυτό που φορούσε. χιχι Ιδού λοιπόν το νέο ss! Θα πέσουν βοήθειες αν δυσκολευτείτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 άλλη μια που διευκολύνει πολύ τα πράγματα (νομίζω) και ένα hint: η ταινία είναι πολύ πρόσφατη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Αααα ναι! Κ η πρωτη κατι μου λεγε ειδικα με αυτους ετοιμους για ξυλο... Η δευτερη αν κ πιο ασχετη ηταν αυτη που με βοηθησε! Anchorman: The Legend of Ron Burgundy!!! Πολυ αμερικανια αλλα καλο γελιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Αααα ναι! Κ η πρωτη κατι μου λεγε ειδικα με αυτους ετοιμους για ξυλο... Η δευτερη αν κ πιο ασχετη ηταν αυτη που με βοηθησε! Anchorman: The Legend of Ron Burgundy!!! Πολυ αμερικανια αλλα καλο γελιο! Xεχε...χαίρομαι όταν γίνεται σωστά η διαδικασία: 1η ss: κάτι μου θυμίζει...τι είναι, τι είναι... 2η ss: βοηθάει...ναι....ΤΟ ΒΡΗΚΑ! Ευχάριστη ήταν η ταινία. Ούτε βαρέθηκα, ούτε ενθουσιάστηκα, αλλά σε μερικά σημεία λύθηκα στα γέλια. Will Ferrell Rules! Θα ψάξω να δω κι άλλες δικές του. Έχει φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Ειδες ή ακολουθω τον τροπο σκεψης σου για το πως βαζεις τις SS ή εσυ βαζεις τις SS συμφωνα με το δικο μου τροπο σκεψης... Θα το βρουμε στη πορεια! Να τον δεις κυριως στο SNL εκει ειναι πολυ καλυτερος κωμικα! Βεβαια να μη ξεχασεις να βαλεις 1ο 1ο στις επιλογες το Melinda and Melinda του μεγαλου Woody!!! Αν κ περιμενω επισης να δω πως ανταπεξελθηκε στην εκ νεου μεταφορα του Producers! Θα μπει μια νεα ταινια με το φως της μερας λιγη υπομονη! Αν ειναι κανενας πολυ βιαστικος με ετοιμη ας βαλει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Επειδη πιστευω οτι απο μονη της η ταινια ειναι αρκετα δυσκολη θα βαλω κ μια πολυυυυ ευκολη SS! Οποιος την εχει δει το βρισκει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 βρε να πάρει... την έχω δει (τουλάχιστον έτσι νομίζω) αλλά δεν μπορώ να την προσδιορίσω με τίποτα.... που θα μου πάει όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper_206 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Έλεος πια με τις ασπρόμαυρες συνέχεια! Κάτι σε πιο πρόσφατο παίζει??? Βάλτε έστω το Sin City που και ασπρόμαυρο είναι να γουστάρετε και πρόσφατο να γουστάρω κι εγώ! Μήπως είναι κανένα Nosferatu αυτό που έβαλες vsls ή καμία σχέση με τρόμου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Το Sin City εχει κ στιγμες εγχρωμες κ δε μας αρεσει ασε που ειναι επεξεργασμενο ψηφιακα! Πρεπει να ειναι εντελως ασπρομαυρο παραδοσιακο αγνο! sniper_206 δεν ειναι ουτε το Nosferatu ουτε τρομου! Manuel λες κ εσυ με τη 2η SS να τη βρεις?! Αν ειναι να το κοιταξουμε μετα το θεμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 μπα...απομακρύνθηκα με τη 2η. Μάλλον δεν την έχω δει τελικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Τελικα δε λειτουργει Manuel! Για να δουμε αν η 3η SS προσφερει κατι παραπανω στην αναζητηση! ΥΓ Ειναι ο πρωταγωνιστης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Ας μπει κ μια 4η SS αν κ δε νομιζω οτι φτανει για να βρεθει. Hint: Δεν ειναι αγγλοφωνη παραγωγη κ ειναι ισως η καλυτερη μεταφορα του συγκεκριμενου εργου στον κινηματογραφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 As to parei to potami re Basilh... afoy den to brikoyme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 bchris θα το αφησω 1 ωρα ακομα να τρεξει μηπως καποιος το χει δει κ μετα το δινω... Αν κ ηξερα οτι ειναι δυσκολο περιμενα καποιος να το ειχε δει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα