vsls Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Για το Mar adentro λες τοση ωρα?! Αν κ το εχω εδω κ πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο ακομα να το δω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_ch02019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 ναι το βρηκες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Νομιζω ειναι η δευτερη ταινια σου που βρισκω χωρις να την εχω δει Ας περασουμε σε κατι πολυυυυυυυυυυυυ ευκολο για να συνεχιστει το παιχνιδι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Monty Pythons and the holy grail; (μάλλον όχι...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Manuel (μαλλον ναι...!!) εψαχνα πολυ να βρω μια εντελως ασχετη SS αλλα ολη η ταινια ειναι χαρακτιριστικη! Σειρα σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chinaski Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 emena giati mou irhte sto mialo The color purple? lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Manuel (μαλλον ναι...!!) εψαχνα πολυ να βρω μια εντελως ασχετη SS αλλα ολη η ταινια ειναι χαρακτιριστικη! Σειρα σου! Χαχα! Το ήξερα ότι θα απαντούσες έτσι! Όταν έγραψα την απάντηση σκέφτηκα, τώρα αν είναι θα μου γράψει "μάλλον ναι". Βασικά την αναγνώρισα επειδή σε εκείνο το σημείο χρειάστηκε να κάνω κάτι επεξεργασίες βίντεο του αρχείου μου, οπότε το είχα δει δεκάδες φορές. Αλλά μου φάνηκε κάπως περιέργη η ss, γι'αυτό έγραψα μάλλον όχι. Anyway, ιδού η νέα ss. Νόμιζω ότι είναι μια πρόκληση, χωρίς να είναι τρομερά δύσκολη (δεν έβαλα τοίχους και πόμολο, έτσι; ). Παλιά ταινία, από ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ διάσημο σκηνοθέτη. Τον ξέρετε σίγουρα όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Αυτή η πλάτη μου θύμησε την Kim Novak στο Vertigo. Λες να είναι αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μαϊστα...το βρήκε. Ξεχνάω πάντα ότι υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που μπορούν να αναγνωρίσουν μια ηθοποιό από την ΠΛΑΤΗ;;! Αν είναι δυνατόν! dim_b, υποκλίνομαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Αν κ στο Entrapment νομιζω ηταν πρασινο το χρωμα των laser θα το ρισκαρω να εκτεθω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Νομίζω ότι είναι το Jay and Silent Bob Strike back... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δε θυμάμαι τι χρώμα ήταν τα laser στο Entrapment (από εκείνη τη σκηνή θυμάμαι άλλα πράγματα ), αυτή πάντως είναι από το Jay and Silent Bob strike back, όπως πολύ σωστά είπε ο Manuel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Χε χε, αντεκδίκηση! C'mon Manuel, περιμένουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Κ εγω αλλα θυμαμαι απο κεινη τι σκηνη! Σιγουρα φορουσε κατι μαυρο! Χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα