robas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Και καλά σου κάνει και σου φέρνει. Σειρά σου...
NKod Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 sorry alla den to ixera oti oi atakes einai apo allou..tha arxisw loipon kai egw me screenshots oi seires pane oti opoios to vrei synexeizei?? sorry an paizei etsi na pw apantisi i' tha th vreite?
theobabis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 ε αφου ειμαι παιχταρας να βρω και αυτο. wild at heart
theobabis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 εμ, αυτα παθαινεις οταν πρωτου αποφασισεις για μια ταινια δεν εχεις ελεγξει τι εχω βαλει στις προγουμενες 431 σελιδες Για να σε δω εδω Pablo
theobabis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Eπειδη ειμαι καλός, ας το κανω ευκολο μεχρι το βραδακι που θα εχει νεα φωτο. Αν καποιος ειναι σιγουρος, φυσικα δε χρειαζεται να περιμενει επιβεβαιωση
KaizerSoze Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Mona Lisa ?(ena me ton Bob Hoskins kai mia mauroula)
theobabis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 ου βεβαια...εισαι τοσο κοντα στη ταινια οσο εισαι στη jolie
paschalia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Οφτοπικ : Θεο-Μπαμπης μην τον πικραινεις βρε , μερα που ειναι σημερα (λολ) .
theobabis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Τλευταια καυτα νεα. Ο Μητσαρας εθεαθει με την angelina και ιδου η αποδειξη. Αν αναρωτιεστε τωρα γιατι δεν τον βλεπετε, μαλλον θα φταιει η αδυναμια σας να διακρινετε αντικειμενα που απεχουν καμια δωδεκαρια χιλιαδες χιλιομετρα απο την καμερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα