theobabis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 οταν επιβεβαιωνει ο kaizer, δε νομιζω να χρειαζεται να πω τιποτα
NKod Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Rixnw erwthsh... kai opoios to vrei Den paw me eikona giati tin sygkekrimeni tainia den thn exw pia... Poia tainia exei xaraktiristei h xeiroteri olwn twn epoxwn...
ekkli Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Rixnw erwthsh... kai opoios to vrei Den paw me eikona giati tin sygkekrimeni tainia den thn exw pia... Poia tainia exei xaraktiristei h xeiroteri olwn twn epoxwn... μ'αρέσει κι ετσι το παιχνιδι :grin: αντε να πω μια που θυμαμαι οτι ειναι η μεγαλυτερη οικονομικη αποτυχια στην ιστορια του χολιγουντ: το water κατι με τον κεβιν κοστνερ.
bchris Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Ελπιζω να μην εννοεις το Water World, το οποιο ειναι ταινιαρα....
haris_ch02019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Monster a-Go Go ??? simfwna me to imdb bchris: συμφωνώ!! πολύ καλή! και νομίζω πρωτότυπη!! αλλο αν δεν είχε επιτυχία!
NKod Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 e kamia tou Wood.Plan 9 from outer space? you got it...
NKod Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 wraia loipon..seira mou.... Apo pou ta parakatw logia??? - They also say: "Staniza ploftoi...kag mul pefuft..." - I see dr [..] you speak the ancient moldavian... - "Valdeadalinka"
magma Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω οτι σε αυτό το thread βάζεις screenshots To thread με τις ατάκες είναι αυτό http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=84250 Από την άλλη βέβαια δεν έχω ιδέα από ποια ταινία είναι αυτές οι ατάκες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα